search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:53
MENU CLOSE

Αγγελική Νικολούλη: Απαντά πρώτη φορά για το κόκκινο σακάκι

27.03.2022 15:22
nikolouli_new

Για τις συνδηλώσεις που προκαλεί στους τηλεθεατές της εκπομπής το κόκκινο σακάκι μίλησε για πρώτη φορά η Αγγελική Νικολούλη.

Σε συνέντευξή της στη Real News, η δημοσιογράφος απάντησε πρώτη φορά για τον χαμό που προκαλεί η ενδυματική της επιλογή στα social media και όσους πιστεύουν πως σχετίζεται με το γεγονός ότι γνωρίζει το δολοφόνο.

Έχετε φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι σας μελετούν… Τελευταία κυκλοφορεί ο εξής μύθος: «Όταν η Νικολούλη φορά κόκκινα, ξέρει τον δολοφόνο». Τελικά ισχύει ότι οι ενδυματολογικές επιλογές σας μαρτυρούν στοιχεία για την υπόθεση;

Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές…

Διαβάστε επίσης:

Νέα ανακοίνωση Κούγια για Χρηστίδου: «Τα ελληνικά σας δεν σας επέτρεψαν να αντιληφθείτε τι ακριβώς δήλωσα…»

Ρωσία: Περιόρισε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της γερμανικής «Bild»

Έλενα Ακρίτα: «Άπαντες θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη – Από τον πρώτο έως τον τελευταίο συνεργό αυτού του διαδικτυακού εγκλήματος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:52