search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:02
MENU CLOSE

Aλεξάνδρα Καϋμένου: Από την Αγία Παρασκευή στην Κάτω Κηφισιά

20.06.2022 08:29
Untitled design (9)

Την Κυριακή ολοκλήρωσε την συνεργασία της με την ΕΡΤ μοιράζοντας ευχαριστίες, φαίνεται όμως ότι η απόφαση ήταν ειλημμένη από καιρό από την Αλεξάνδρα Καϋμένου, που φέτος παρουσίαζε την εκπομπή «Με νέα ματιά» στο πρώτο κρατικό κανάλι.

Κατά τηλεοπτικούς κύκλους η δημοσιογράφος είχε ήδη κάνει επαφές με τον Alpha με σχέδια καταρχάς βραχυπόθεσμα, ώστε να αναλάβει εκπομπή εντός καλοκαιριού.

Λέγεται δε ότι είχε κάνει και δοκιμαστικά στο σταθμό της Κάτω Κηφισιάς. Το πιθανότερο είναι να παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή μαζί με τον Παναγιώτη Σουρέλη και Χρύσανθο Κοσελόγλου.

Στο μεταξύ θα διαμορφωθούν σχέδια για αξιοποίηση της δημοσιογράφος στο πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Στην ΕΡΤ η Καϋμένου τον πρώτο χρόνο συνεργασία της είχε επιλεγεί και παρουσίαζε την εκπομπή «Συνδέσεις» με τον Κώστα Παπαχλιμίτζο.

Είναι η δεύτερη αποχώρηση προβεβλημένου δημοσιογράφου από την κρατική τηλεόραση που προκαλεί αίσθηση. Πριν από περίπου 20 ημέρες, έφυγε από την ΕΡΤ ο Γιάννης Πιτταράς με προορισμό τον Σκάι.

Διαβάστε επίσης

Η σπόντα της Ματίνας Παγώνη στους Στάθη και Ρογκάκο: «Χωρισμένοι δεν είστε;» (Video)

Survivor spoiler: Απόψε η μεγάλη ανατροπή – Τα πάνω – κάτω στο ριάλιτι (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32