search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45
MENU CLOSE

Άγγελος Μπράτης: «Έχει κλείσει για μένα ο κύκλος του GNTM – Δεν με νοιάζει να μου λένε πόσο όμορφος είμαι, μου το λέει ο σύντροφός μου»

20.06.2022 15:21
mpratis_new

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο γνωστός σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης και το πρώτο που ανέφερε ήταν ο νέος κύκλος του GNTM.


«Από πέρυσι έχει κλείσει για εμένα ο κύκλος του GNTM, το είχα πει στην παραγωγή ότι δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Εσείς μιλάτε για τη Βίκυ Καγιά, εγώ δεν βλέπω τηλεόραση. Προσωπικά, τη λατρεύω τη Βίκυ, ξέρει τη δουλειά της. Είναι πρότυπο γυναίκας, όχι απλά μοντέλο. Πιστεύω πως το ότι επιστρέφει, μόνο καλό είναι για το GNTM», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης.

Aναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κάποιο άλλο ριάλιτι που έχει σχέση με τη μόδα, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε πως δεν θα το έκανε, εκτός αν ήταν κάτι δικό του. «Δεν υπάρχει παιχνίδι μόδας που να με αφορά, εκτός κι αν κάνω κάτι δικό μου», δήλωσε.


Τέλος, μίλησε για το «My Style Rocks» και την πιθανότητα να το παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Το My Style Rocks δεν είναι παιχνίδι μόδας, εγώ έχω άλλο επίπεδο, συγγνώμη. Τέσσερα χρόνια το κάνω αυτό το πράγμα, μου αρέσει η δουλειά μου και ξέρετε ποιος είμαι. Όταν θέλω να εμφανιστώ, είναι άλλο πράγμα. Θα πρέπει να έχω κάτι να πω. Τώρα το να παίρνω βήμα, απλά για να με δείξουν και να πουν τι όμορφος που είμαι, δεν με ενδιαφέρει. Μου λέει ο σύντροφός μου πόσο όμορφος είμαι», τόνισε.

Μάλιστα, ο πρώην κριτής του GNTM δήλωσε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για την παρουσίαση του διαγωνισμού μόδας, My Style Rocks.

Διαβάστε επίσης:

Πέγκυ Ζήνα: «Η κόρη μου ακούει φανατικά Josephine και Φουρέιρα – Θεωρεί τα τραγούδια μου σοβαρά και θλιμμένα» (Video)

Άννα Ανδριανού: «Το βιολογικό μου ρολόι δεν χτύπησε ποτέ – ‘Εχω ό,τι θέλω» (Video)

Γεράσιμος Μιχελής: Με τι ασχολείται σήμερα ο… κακός της σειράς «Παρά Πέντε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:44