search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:54
MENU CLOSE

Πέγκυ Ζήνα: «Η κόρη μου ακούει φανατικά Josephine και Φουρέιρα – Θεωρεί τα τραγούδια μου σοβαρά και θλιμμένα» (Video)

20.06.2022 14:55
pegky-zina-new

Στην καλλιτεχνική της πορεία στον χώρο της μουσικής αλλά και στις μουσικές επιλογές της κόρης της αναφέρθηκε η Πέγκυ Ζήνα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», η τραγουδίστρια αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι η κόρη της Ηλέκτρα δεν ακούει πολύ συχνά τα τραγούδια της, καθώς προτιμά να ακούει Josephine κι Ελένη Φουρέιρα.

Αναφερόμενη στα χρόνια που περνούν, η Πέγκυ Ζήνα παραδέχτηκε ότι έχει ένα άγχος για την εικόνα της, σε φυσιολογικά πλαίσια, ωστόσο.

«Έχω αγωνία που μεγαλώνω, αλλά σε λογικά πλαίσια. Θέλω να μεγαλώνω όμορφα, αλλά δεν θα έκανα κάτι για να αλλάξω ή να μοιάζω 20 χρονών. Θεωρώ ότι είναι μάταιο» είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της Ηλέκτρα η οποία -όπως τόνισε- βρίσκει πολλά από τα τραγούδια της «σοβαρά» και «θλιμμένα».

«Όταν γίνεσαι γονιός, αρχίζεις και σκέφτεσαι διπλά. Η Ηλέκτρα δεν ακούει τα τραγούδια μου, ακούει φανατικά Josephine κι Ελένη Φουρέιρα» είπε χαρακτηριστικά

Διαβάστε επίσης:

Άννα Ανδριανού: «Το βιολογικό μου ρολόι δεν χτύπησε ποτέ – ‘Εχω ό,τι θέλω» (Video)

Γεράσιμος Μιχελής: Με τι ασχολείται σήμερα ο… κακός της σειράς «Παρά Πέντε»

X-Factor – Μαρίζα Ρίζου σε Ηλία Ψινάκη: «Να δεις που στο τέλος εμείς οι δυο θα πάμε για ποτό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15