ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:05
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: 61χρονος πήρε εξιτήριο μετά από 154 ημέρες στη ΜΕΘ - Το συγκινητικό μήνυμα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού

21.06.2022 22:49

Ένας 61χρονος πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, που είχε νοσήσει από κορωνοϊό τον περασμένο Ιανουάριο.

Μαζί με την Ομάδα της ΜΕΘ, ο 61χρονος πάλεψε για έναν και πλέον μήνα όταν και αρνητικοποιήθηκε, μα η κατάστασή του παρέμενε εξαιρετικά σοβαρή. Για αυτό και στις 24 Φεβρουαρίου μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ καθώς ήταν απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών.

Εκεί, συνεχίστηκε ο αγώνας του, με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να κάνει από τη δική του πλευρά του ό,τι μπορεί για να αναστρέψει όσα είχε προκαλέσει ο κορωνοϊός στον οργανισμό του 61χρονου.

Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της Τρίτης, μετά από 154 ημέρες, ο 61χρονος αποχαιρέτησε με συγκίνηση τα πρόσωπα που είχαν γίνει για 5 μήνες η «δεύτερη» οικογένειά του.

Το συγκινητικό μήνυμα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού

«Μπορεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να είναι μειωμένο λόγω της κόπωσης της κοινωνίας από το σφυροκόπημα του Covid, όμως ο ιός είναι εδώ όπως φαίνεται από την άνοδο των κρουσμάτων και δυστυχώς για μερικούς ανθρώπους μέσα από τις επιπλοκές της νόσου», είπε στο lamiareport ο Διευθυντής της ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας Φώτης Τσιμπούκας.

Και αναφερόμενος στην περίπτωση του 61χρονου δήλωσε: «Χαρακτηριστικό παράδειγμα 61χρονος συμπολίτης μας που για πέντε συνεχόμενους μήνες έδωσε πολλαπλούς αγώνες. Σήμερα νικητής βγαίνει από τη ΜΕΘ και συνεχίζει τον αγώνα του σε κέντρο αποκατάστασης. Νικήτρια και η δεύτερη οικογένεια του για αυτό το διάστημα, η ομάδα της ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας. Καλή δύναμη Θανάση!».

Διαβάστε επίσης

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έκλεισε ο κύκλος των καταθέσεων με «εξαντλητικές» ερωτήσεις στη Δήμητρα Πισπιρίγκου

Στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας έως το 2025

Σκύλος: Πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε από τον καύσωνα

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:04
Exit mobile version