search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:37
MENU CLOSE

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση η Δήμητρα Πισπιρίγκου – Την αποδοκίμασαν (video)

21.06.2022 13:32
dimitra_pispirigkou_new

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της αδερφής της, Ρούλας.

Κατά την είσοδό της στη ΓΑΔΑ, πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο την αναγνώρισαν και την αποδοκίμασαν έντονα.

Με την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ολοκληρώνεται ο κύκλος των καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν και συμπληρωματικές εξηγήσεις από κάποιους εμπλεκόμενους έως τα τέλη της εβδομάδας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα στο θάνατο του δεύτερου παιδιού, της Ίριδας, το οποίο κατέληξε την άνοιξη του 2021 στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ασφυκτικός θάνατος για Μαλένα και Ίριδα

Τη Δευτέρα (20/6) κατατέθηκε στις ανακριτικές αρχές το πολυαναμενόμενο πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογριά στο οποίο αναφέρεται ασφυκτικός θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με το πόρισμα:

«Ο συνδυαστικός αποκλεισμός, παθολογικών αιτιών θανάτου, οδηγεί σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας στον βίαιο μηχανισμό θανάτου. Εν συνεχεία, με δεδομένο το μηχανισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα καθώς και δηλητηρίασης η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στο στερητικό ασφυκτικό μηχανισμό θανάτου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνουν τα εξής νεκροψιακά/ παθολογοανατομικά/φωτογραφικά ευρήματα: – εκδορές κατά το ριζορινιο και εντύπωμα στη δεξιά παρεια κατα τον νεκροψιακο ελεγχο της Μαριας Ελενης Δασκαλακη και την επισκοπηση των φωτογραφιων. Κακωσεις εν ζωη γενομενες στοματικου βλενογονου ανω χειλους στοματος κατα τον νεκροψιακο ελεγχο του αβαπτιστου θηλεως και την επισκοπηση των φωτογραφιων, σε συνδυασμο με το ανευρεθεν πανακι που εφερε ικανη ποσοτητα αιματος».

Διαβάστε επίσης:

Παγκράτι: Νεαρή γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Το rottweiler που έγινε σκύλος θεραπείας για παιδιά με αυτισμό στην Ελλάδα (Photos)

Σκύλος: Πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε από τον καύσωνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:36