search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:00
MENU CLOSE

Παπανώτας για Μουτσινά: ‘«Οτι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά στους καραφλούς…» (Videos)

21.06.2022 11:44
moytsinas-papanotas-new

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day την Τρίτη με αφορμή τον σχολιασμό από τον Νίκο Μουτσινά μιας τοποθέτησής σχετικά με τη Λούτσα και την ονομασία της.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε το σχετικό απόσπασμα στη “Χρυσή Τηλεόραση”, ενώ σχολίασε με τον δικό του τρόπο τόσο την παρατήρηση του Δημήτρη Παπανώτα όσο και τα μαλλιά του.

Δείτε στο 17’00»

Ο σχολιασμός αυτός φαίνεται να ενόχλησε, ωστόσο, τον δημοσιογράφο ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος στο ξεκίνημα της εκπομπής την Τρίτη.

«‘Οτι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά, που μάλιστα δεν έχουν ασπρίσει στους καραφλούς. Δεν είδατε χθες ο Μουτσινάς; Δεν του άρεσε το καπελάκι και μετά πες μας. Για την Λούτσα. Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε. Σε λίγο θα μου λέτε την Θεσσαλονίκη Σαλανίκ….

Δεν λέτε που σας λέω κάποια πράγματα να μαθαίνετε; Θα ξυπνήσετε μια ωραία πρωία, θα ακούσετε ότι η Αττική είναι ελληνική και θα αναρωτιέστε τι παίχτηκε. Το Λούτσα είναι ξενόγλωσσο, το Αρτέμιδα είναι ελληνικό. Αφορά μια περιοχή που έχει δύο αρχαιολογικούς χώρους, δύο υδροβιότοπους και ηρεμήστε. Θα το πω σε όσους δεν ξέρουν να μιλήσουν ελληνικά…» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός και ο άλλος και η… Γιάννα – Όταν έκλαψε μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Survivor: Εκτός ο Στάθης Σχίζας – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (Video)

«Μάγισσα»: Το νέο ιστορικοκοινωνικό δράμα του ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:00