search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Γέρακας: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 38χρονου – Αυτόπτης μάρτυρας είδε τους δράστες (Video)

22.06.2022 00:25
gerakas dolofonia 765-new

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη δολοφονία του 38χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου στον Γέρακα.

Το βίντεο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει το σχέδιο των δολοφόνων που εγκατέλειψαν και έκαψαν το λευκό βαν σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το βενζινάδικο.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 38χρονου.

Οι δράστες που επέβαιναν στο λευκό βαν φαίνεται ότι είχαν κάνει πρόβα της επίθεσης την προηγούμενη μέρα. Αυτό προκύπτει από μάρτυρα που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς και μίλησε στην ΕΡΤ.

«Είχαν ανοίξει τις πίσω πόρτες στο βαν, είχανε κάτι πράγματα μέσα, κανα-δυο μπιτόνια είδα. Ο ένας από αυτούς μέχρι 55-60 χρονών ήταν, παραπάνω δεν ήταν, ήταν αδύνατος, σαν εργάτης φαινόταν, ένας πιο γεμάτος και ένας πιο αδύνατος. Οι άλλοι πιο νέοι ήταν, 45αρηδες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ πιστεύω ότι ήρθαν και προετοιμάστηκαν. Το αμάξι αυτό είναι σίγουρα, το αμάξι είναι αυτό που είδα την Παρασκευή το πρωί. Ο ένας ήταν προς την πλευρά του δρόμου και ο άλλος πιο μέσα», δήλωσε ο μάρτυρας.

Διαβάστε επίσης

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η «μαραθώνια» κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου – Δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων (Videos)

Στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας έως το 2025

Ρωσία: Συντριβή μαχητικού αεροσκάφος στο Ροστόφ – Νεκρός ο πιλότος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34