search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:24
MENU CLOSE

Τουρκία: Πρόκληση από γνωστό μοντέλο και πρώην σύζυγο Έλληνα ηθοποιού – «Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά»

24.06.2022 18:37
modelo_new

Στο παιχνίδι των προκλήσεων και των διεκδικήσεων της Τουρκίας μπήκαν και… μοντέλα, καθώς η Τουγτσέ Καζάζ υποστήριξε σε εκπομπή του τουρκικού διαδικτυακού καναλιού TVNET ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά.

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός, παντρεμένη παλαιότερα με τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη, ανέφερε σε συνέντευξή της πως αν χρειαστεί οι Τούρκοι πρέπει να μπουν στα ελληνικά νησιά.

 «Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη.

Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα», υποστήριξε η γνωστή στην Τουρκία ηθοποιός που έχει πολλές φορές απασχολήσει τα μίντια με τις απόψεις της.

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά» υποστήριξε η Καζάζ.

Διαβάστε επίσης:

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί την Κομισιόν να διερευνήσει τρόπους για τον περιορισμό των τιμών της ενέργειας

Βουλγαρία: Άρση του βέτο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις ΕΕ – Βόρειας Μακεδονίας

Kοντά σε ιστορική συμφωνία οι Pink Floyd για την πώληση των δικαιωμάτων των δίσκων τους (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:22