search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:46
MENU CLOSE

Μύκονος: 2η νύχτα ελέγχων – Έψαξαν μπράβους σ’ ακόμη 15 μαγαζιά

26.06.2022 13:43
OPKE_new

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας Μυκόνου με τη συνδρομή του Τμήματος «Εκβιαστών» της Ασφάλειας Αττικής και της Ο.Π.ΚΕ, για την κάθαρση του νησιού των ανέμων από τα κυκλώματα των μπράβων που κάθε καλοκαίρι κάνουν απόβαση στη Μύκονο για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους.

Έτσι, μετά τη «σκούπα» που ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και κράτησε έως τα ξημερώματα του Σαββάτου με τον έλεγχο 19 καταστημάτων, απο το λιμάνι του νησιού μέχρι μεγάλα clubs και καταστήματα στη Χώρα, με τις επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 11 άτομα, ένα εκ των οποίων προσήχθη.

Οι επιχειρήσεις ελέγχου υπό τις εντολές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και την εποπτεία του προϊστάμενου της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αστυνομικού υποδιευθυντή Αθανάσιου Παπάζογλου, θα συνεχιστούν, με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, των επαγγελματιών και των τουριστών του νησιού.

Διαβάστε επίσης:

Οκτάι: Αποστρατιωτικοποίηση ή αμφισβήτηση των νησιών «κι όπου πάει» (Video)

Γαλλία: Έκκληση για άμεσο περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Χτυπήθηκε το σπίτι της Ελληνίδας προξένου στην πυραυλική επίθεση στο Κίεβο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:45