search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:17
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: Φιλική νίκη επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ

26.06.2022 00:17
osfpFiliko

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και επικράτησε με 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι έκανε ντεμπούτο το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ισπανός δεξιός μπακ Άβιλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο, ωστόσο ήταν η Φορτούνα που πέτυχε πρώτη γκολ, όταν στο 23′ ο Πέτερσον βρήκε το χώρο και με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Κρίστινσον. Ο Ολυμπιακός «απάντησε» σχετικά γρήγορα και συγκεκριμένα στο 29΄ όταν ο Βαλμπουενά εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Σισέ έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού απέφυγε κάποιους αντίπαλους, πλάσαρε εύστοχα για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Το 2-1 για τον Ολυμπιακό έγινε στο 62′ με τον Χασάν να σκοράρει με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ραντζέλοβιτς. Η γερμανική ομάδα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 69′ οπότε και είχε δοκάρι και έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 75΄, όταν κέρδισε πέναλτι έπειτα από χέρι του Χασάν μέσα στην περιοχή. Ο Βατσλίκ νίκησε τον Γκίντσεκ και έτσι, κράτησε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι: Κρίστινσον, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Κούντε, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Τικίνιο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βατσλίκ, Κούτρης (84΄ Ντιμπί Κεϊτά), Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κανέ (78΄ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Χασάν.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θρίαμβος στον τελικό του Mallorca Championships – Πρώτο τρόπαιο στο χορτάρι για τον Έλληνα τενίστα (Video)

Ο Βασίλης Σπανούλης στο Περιστέρι για δύο χρόνια!

Super League: Νέος πρόεδρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης – «Ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:17