search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:46
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα – Σοκάρει ο ογκολόγος της Μαλένας: «Τρεις ώρες πριν πεθάνει έτρωγε σουβλάκια» (Video)

26.06.2022 15:58
patra

Νέα στοιχεία που προκαλούν σοκ αναφορικά με τον θάνατο της Μαλένας έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον ογκολόγο του παιδιού και τα όσα αποκάλυψε μέσω τηλεοπτικών του δηλώσεων.

Μετά την χθεσινή μαρτυρία οικογενειακού φίλου του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος περιέγραψε τι συνέβαινε στο νοσοκομείο την ημέρα που πέθανε η Μαλένα, αυτή τη φορά ο ογκολόγος του παιδιού, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», τόνισε χαρακτηριαστικά πως δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί πως η Πισπιρίγκου θα έκανε κάτι τέτοιο στα παιδιά της.

«Δεν έκανε κιχ αυτό το παιδί, δεν ακούστηκε η φωνούλα του, αυτά ήταν τα ερωτήματά μου στον ανακριτή. Θα ήθελα να έχω μια κάμερα να δω πώς πέθανε» λέει.

Αναφορικά με τον ασφυκτικό θάνατο και κατά πόσο εκτιμά πως συνέβη, ο γιατρός απαντά πως δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να εξελίχθηκε σε αυτό το διάστημα που πέθανε το παιδί, αν δεν έχει κάποια μαρτυρία ή ένα βίντεο.

«Εγώ το παιδί το είδα τελευταία φορά στο διάδρομο, τρεις ώρες πριν το θάνατό του και έτρωγε σουβλάκια» αποκαλύπτει.

Σχετικά με τον αποκλεισμό της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτία θανάτου ο γιατρός εξηγεί πως και να υπήρχε το πρόβλημα αυτό, δεν σκοτώνει και ξεκαθάρισε πως κλινικα, εργαστηριακά αιματολογικά δεν φαινόταν η ηπατική ανεπάρκεια.

«Στην εντολή προς την ιατροδικαστή που έδωσα να γίνει νεκροτομή έγραψα “πιθανή αιτία θανάτου ανακοπή καρδιάς”» επισήμανε.

Τέλος, ο ογκολόγος ξεκαθάρισε πως ως προσωπικός γιατρός του παιδιού και διευθυντής, αν του περνούσε μια υποψία δεν θα άφηνε τον οποιονδήποτε μαζί με το παιδί.

Διαβάστε επίσης:

Πολλά προβλήματα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και τις Σέρρες από την έντονη κακοκαιρία

Μύκονος: 2η νύχτα ελέγχων – Έψαξαν μπράβους σ’ ακόμη 15 μαγαζιά

Χανιά: Τραγικός επίλογος για τον 65χρονο Γάλλο τουρίστα – Τον βρήκαν νεκρό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:43