search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:20
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προπηλάκισε δημοσιογράφο ο θείος της – Τι εξόργισε την οικογένεια της κατηγορούμενης (Video)

23.06.2022 17:08
epithesi se dimosiografo thios roulas-new

Σε γραφείο συμβολαιογράφου προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες για την πώληση ακινήτου της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρέθηκε η οικογένεια της κατηγορουμένης.

Κατά την άφιξη της στο γραφείο του συμβολαιογράφου, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο στις ερωτήσεις δημοσιογράφου του ΑΝΤ1.

Το γεγονός ότι μαθεύτηκε το ζήτημα της υπογραφής των συμβολαίων, με αποτέλεσμα τηλεοπτικά συνεργεία να βρίσκονται έξω από το γραφείο του συμβολαιογράφου, φαίνεται πως εξόργισε το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Την ίδια ώρα, ο αγοραστής του σπιτιού, ο οποίος έχει ήδη μπει στο οίκημα από καιρό και κάνει διάφορες εργασίες ανακαίνισης αποκάλυψε στον δημοσιογράφο του Ant1 πως ανακάλυψε σε ένα σημείο του σπιτιού ένα σημειωματάριο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο έχει γραφεί από την ίδια όχι σε παιδική – εφηβική ηλικία, αλλά πολύ πιο πρόσφατα, όπως υποστήριξε ο αγοραστής.

Έτσι, κατά την έξοδο της από το γραφείο του συμβολαιογράφου, μετά την υπογραφή των συμβολαίων, η Ελένη Λεγάτου δεν έδωσε την παραμικρή απάντηση στα ερωτήματα του δημοσιογράφου, ενώ δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον θείο της Πισπιρίγκου, ο οποίος τον έσπρωξε και όπως μετέφερε «στον αέρα» ο δημοσιογράφος, τον απείλησε.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε στην πώληση του ακινήτου προκειμένου να αντιμετωπίσει τα αυξημένα έξοδα για την υπεράσπιση της κόρης της.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη φωτιά στη Σκύδρα Πέλλας – Δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές

Καύσωνας: Στο… κόκκινο η θερμοκρασία στην Αθήνα – Εντυπωσιακές εικόνες από θερμική κάμερα – Πότε θα δροσίσει

Κορωνοϊός: Άλμα με σχεδόν 200 εισαγωγές ασθενών, ξανά πάνω από 10.000 τα κρούσματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:13