search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:02
MENU CLOSE

Σύνοδος G7: Οι ηγέτες κάνουν χιούμορ και ο Πούτιν απαντά με… πυραύλους (video)

27.06.2022 15:16
g7_summit_new

Να δείξουν χαλαροί και αποφασισμένοι επιχείρησαν οι ηγέτες των 7 ισχυρότερων κρατών, κάνοντας μάλιστα χιούμορ με στόχο να πικάρουν τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος «απάντησε» χτυπώντας το Κίεβο.

Οι ηγέτες των κρατών του G7 προσπάθησαν να αστειευτούν, συζητώντας κατά πόσο θα ήταν σωστό να βγάλουν τα σακάκια τους, ή ακόμα και να μείνουν ημίγυμνοι, για να δείξουν κι αυτοί «σε φόρμα» και «σκληροί», όπως ο Πούτιν, που φωτογραφήθηκε πριν από χρόνια ημίγυμνος να κάνει ιππασία.

Στη μεσημεριανή συνάντηση οι ηγέτες του G7 έβγαλαν τις γραβάτες και τα σακάκια και ούτε λίγο- ούτε πολύ… έστειλαν το μήνυμα στον Πούτιν ότι έχουν κι αυτοί μπράτσα και κοιλιακούς…

Την αρχή έκανε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον και ακολούθησε ο Καναδός ομόλογός του, Τζάστιν Τριντό, που έδειξαν να έχουν τα μεγαλύτερα κέφια σχολιάζοντας εκ του ασφαλούς τις γνωστές φωτογραφίες του Πούτιν, με τις οποίες έδειχνε την καλή φόρμα του.

«Βγάζουμε σακάκια και μπουφάν;», ρώτησε ο Μπόρις Τζόνσον.

«Ας περιμένουμε πρώτα να βγάλουμε φωτογραφία», του απάντησε ο Τριντό. Ο Καναδός πρωθυπουργός, είχε μάλιστα την ιδέα και πρότεινε «να κανονίσουμε να κάνουμε ιππασία χωρίς να φορούμε τίποτα από πάνω», όπως ο Πούτιν.

Παρά την χαλαρή εικόνα, ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, καταβάλλει προσπάθεια για να κρατήσει αρραγές το δυτικό μέτωπο απέναντι στην Ρωσία, η οποία εδραιώνει τις θέσεις της στην ανατολική Ουκρανία.

Και η απάντηση του Βλαντίμιρ Πούτιν στους ηγέτες του G7 ήρθε με το πλήγμα που δέχτηκε χθες (26/6) το Κίεβο, για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες, καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία μπαίνει στον πέμπτο μήνα και οι ρωσικές δυνάμεις πολιορκούν πλέον το Λισιτσάνσκ, με στόχο τον απόλυτο έλεγχο του Ντονμπάς.

Διαβάστε επίσης:

Mr. Happy Face: Αυτός είναι ο πιο «άσχημος» σκύλος στον κόσμο (Photos)

Τέταρτο διαζύγιο για τον Ρούπερτ Μέρντοχ: Χώρισε την Τζέρι Χολ μέσω email; (Video)

Απίστευτο: Βρέθηκε σχεδόν άθικτο μωρό μαμούθ στους πάγους του Καναδά – Ηλικίας περίπου 35.000 ετών! (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:01