search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:27
MENU CLOSE

Mέρι Μάρα: Νεκρή από πνιγμό η ηθοποιός – Ήταν γνωστή από τις σειρές «Στην Εντατική» και «Νόμος και Τάξη»

28.06.2022 16:17
mara_new

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέρι Μάρα, πέθανε στα 61 της χρόνια από πνιγμό, καθώς βρέθηκε νεκρή σε έναν ποταμό της Νέας Υόρκης την Κυριακή (26/6).

Η ηθοποιός, που είχε γίνει γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές, «ER» και «Νόμος και Τάξη» πέθανε από πνιγμό επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της, Κρεγκ Ντόρφμαν μιλώντας στο Entertainment Weekly.

Η άτυχη ηθοποιός πέθανε στη Νέα Υόρκη, την Κυριακή, σε ηλικία 61 ετών. «Η Μέρι Μάρα ήταν μια από τις καλύτερες ηθοποιούς που γνώρισα ποτέ. Ακόμα θυμάμαι ότι την είδα στη σκηνή το 1992 στο “Mad Forest” στο Μπρόντγουεϊ. Ήταν αστεία και αληθινή, όλοι την αγαπούσαν. Θα μας λείψει», έγραψε ο Ντόρφμαν.

Η Μέρι Μάρα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου και μεγάλωσε. Στη συνέχεια, έφυγε για σπουδές στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο και στο Γέιλ.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1989 με την τηλεοπτική ταινία «The Preppie Murder» και εμφανίστηκε συνολικά σε παραπάνω από 80 ταινίες και σειρές.

Διαβάστε επίσης:

Κομισιόν: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λαμβάνει σοβαρά υπόψη της όλους τους ισχυρισμούς για επαναπροωθήσεις στα σύνορα της Ελλάδας

Νάνσι Πελόζι: Σάλος από το βίντεο που τη δείχνει να σπρώχνει… κοριτσάκι! Τι απαντά η ίδια

Σύνοδος G7: Οι ηγέτες συμφώνησαν να μελετήσουν την επιβολή πλαφόν στη ρωσική ενέργεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32