search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:17
MENU CLOSE

Νάνσι Πελόζι: Σάλος από το βίντεο που τη δείχνει να σπρώχνει… κοριτσάκι! Τι απαντά η ίδια

28.06.2022 12:17
pelosi_nancy

Η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής, Νάνσι Πελόζι, καταγράφηκε σε βίντεο να… σπρώχνει με τον αγκώνα την κόρη μιας βουλευτίνας, που στεκόταν δίπλα της στη διάρκεια φωτογράφισης.

Το περιστατικό που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media συνέβη την περασμένη εβδομάδα, κατά την ορκωμοσία της νέας βουλευτίνας των Ρεπουμπλικανών, και μητέρα του παιδιού Μάιρα Φλόρες.

«Κανένα παιδί δεν πρέπει να σπρώχνεται στο πλάι για μια φωτογραφία.Τελεία!» έγραψε η Φλόρες στο instagram. «Είμαι τόσο περήφανη για τη δυνατή, όμορφη κόρη μου που δεν επέτρεψε να την ενοχλήσει», είπε. «Συνέχισε να χαμογελά και να ποζάρει για τη φωτογραφία σαν βασίλισσα».

Σύμφωνα με τον independent, η Πελόζι μέσω του εκπροσώπου της υποστήριξε ότι απλώς προσπαθούσε να διασφαλίσει ότι το κοριτσάκι δεν θα… κρυβόταν από τη φωτογραφία!

Ένας Ρεπουμπλικανός σχολιαστής, ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς, είπε ότι το βίντεο είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι η εκπρόσωπος των Δημοκρατικών δείχνει «το αληθινό της πρόσωπο».

Ο συντηρητικός αρθρογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής Μπένι Τζόνσον αποκάλεσε την Πελόζι «μάγισσα» μετά το βίντεο.

«Βροχή» έπεσαν και τα αρνητικά σχόλια στο twitter΄

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: 18 νεκροί από το χτύπημα σε εμπορικό κέντρο στην Κρεμεντσούκ – Τουλάχιστον 36 οι αγνοούμενοι (photos/videos)

ΠΟΥ: Πάνω από 3.400 κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων σε όλο τον κόσμο

ΗΠΑ – Σαν Αντόνιο: Άνοιξαν φορτηγό και βρήκαν 46 πτώματα μεταναστών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:16