search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:20
MENU CLOSE

Survivor – Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο

28.06.2022 13:13
lianos-giorgos-new

Οδεύοντας προς τον τελικό, τόσο οι συμμαχίες όσο και οι στρατηγικές στο Survivor αλλάζουν με τους παίκτες να κοιτούν κατάματα, πια, τον στόχο τους για το μεγάλο έπαθλο.

Μεταξύ των ανατροπών που βλέπουμε στο ριάλιτι, σημαντικό ρόλο κατέχουν τόσο οι ψηφοφορίες όσο και οι αποχωρήσεις, καθώς ουκ ολίγες φορές η έκβασή τους εξέπληξε τόσο τους παίκτες όσο και το κοινό.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, είδαμε τον Νίκο Γιάννη να κερδίζει ασυλία, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης δεν συνέχισε το σερί των νικών του. Ωστόσο, ο Νίκος Γιάννης -προς έκπληξη όλων- προστάτευσε τον Στάθη Σχίζα από την ομάδα του και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδειξε ισοψηφία. Έτσι προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ποιος αποχωρεί;

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε -όπως πάντα- με κάθε επιφύλαξη, απόψε από το παιχνίδι αποχωρεί ο Νίκος Γιάννης.

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: «Άγρια Γη» για Ζέτα Δούκα και Παναγιώτη Μπουγιούρη

Η Σοφία Μουτίδου «τα έβαλε» με το Twitter και οι χρήστες… τη δίκασαν!

Άγριες Μέλισσες: Παντρεύτηκαν Δρόσω και Κωνσταντής – Το γλέντι που «έστησε» το Twitter

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:19