search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:24
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ: Δεν επιστρέφει στους Πειρατές της Καραϊβικής – Τι απάντησε ο εκπρόσωπός του

28.06.2022 18:43
peirates-karaivikis-new

Τέλος στις φήμες ότι ο Τζόνι Ντεπ θα επιστρέψει στους Πειρατές της Καραϊβικής μετά την απόλυσή του το 2018, έδωσε ο εκπρόσωπός του.

Πιο συγκεκριμένα, είναι απίθανο ο γνωστός ηθοποιός να επιστρέψει στον εμβληματικό ρόλο του ως Τζακ Σπάροου, καθώς ο επίσημος εκπρόσωπός δήλωσε ότι πρόκειται απλώς για φήμες.

Μάλιστα, διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο Ντεπ είχε συνομιλίες με την Disney για «συμφωνία 300 εκατομμυρίων δολαρίων» και είπαν στο NBC News: «Αυτό είναι φτιαχτό».

Ο Ντεπ ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής σε πέντε ταινίες με τους Πειρατές τα τελευταία 15 χρόνια και έκανε αυτό που πιστεύεται ότι ήταν το τελευταίο του ταξίδι στο Black Pearl στο Dead Men Tell No Tales που κυκλοφόρησε το 2017.

Ωστόσο, μια πηγή είπε στο Poptopic ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Disney για μια συμφωνία, αφού κέρδισε τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση, την Άμπερ Χερντ.

Διαβάστε επίσης:

Χιλή: Σκύλος διέκοψε γυναικείο ποδοσφαιρικό αγώνα γιατί… ζητούσε χάδια (Video)

Δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση από το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Σκωτίας

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ελεύθερος ξανά ο Επαμεινώνδας Κορκονέας με απόφαση του Εφετείου Λαμίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21