search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:35
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ: Επιστρέφει ως Τζακ Σπάρροου μετά τη δικαστική νίκη επί της Άμπερ Χερντ;

27.06.2022 21:59
depp-098-new

Την μεγάλη επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στους Πειρατές της Καραϊβικής φέρεται να σχεδιάζει η εταιρεία Disney μετά την νίκη του στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Ο Ντεπ ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής σε πέντε ταινίες με τους Πειρατές τα τελευταία 15 χρόνια και το τελευταίο… ταξίδι με το Black Pearl ήταν στην ταινία Dead Men Tell No Tales που κυκλοφόρησε το 2017.

Ωστόσο, μια πηγή είπε στο Poptopic ότι ο 59χρονος ηθοποιός, έχει συνομιλίες με την Disney για μια «συμφωνία 300 εκατομμυρίων δολαρίων» αφού κέρδισε τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση από την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Η πηγή αποκάλυψε ότι η Disney ενδιαφέρεται να βελτιώσει τη σχέση με τον Ντεπ και πρόσφατα επικοινώνησε μαζί του. «Επικοινώνησαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Άμπερ Χερντ και τον ρώτησαν αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη πειρατική ταινία ή ίσως και δύο» περιέγραψε.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η νέα ταινία είναι στα σκαριά για την Disney Plus. «Η συμφωνία αναφέρει ότι ο Τζόνι Ντεπ θα επιστρέψει ως Jack Sparrow στο Pirates of the Caribbean 6 και σε μια spin-off σειρά για το Disney Plus για την πρώιμη ζωή του Captain of The Black Pearl. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι το στούντιο έχει ήδη γράψει ένα προσχέδιο για μια ταινία για τον Jack Sparrow, οπότε είναι πολύ αισιόδοξοι ότι ο Τζόνι θα τους συγχωρήσει και θα επιστρέψει ως ο εμβληματικός χαρακτήρας του».

Πρόκειται για μια «συμφωνία 301 εκατομμυρίων δολαρίων» για να πείσει τον Ντεπ να επιστρέψει σύντομα και επίσης φέρεται να προσθέτει μια «σημαντική δωρεά» σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του Ντεπ ως χειρονομία καλής θέλησης.

Διαβάστε επίσης:

Τζόνι Ντεπ: Ετοιμάζει περιοδεία στην Ευρώπη με το συγκρότημά του «Hollywood Vampires» (Video)

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Λόγω του “Φατσέα” έκλεισαν πόρτες – Έχω φτάσει στο σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη, τού χρειαζόταν» (Video)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αποκάλυψε τον λόγο που αναβλήθηκε ο γάμος της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15