search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:28
MENU CLOSE

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Λόγω του “Φατσέα” έκλεισαν πόρτες – Έχω φτάσει στο σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη, τού χρειαζόταν» (Video)

27.06.2022 14:46
skiadaresis-new

Για τον ρόλο του Φατσέα που το κοινό αγάπησε, την ταινία που έκανε για το Netflix, αλλά και τον καβγά που είχε με έναν σκηνοθέτη μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο ρόλος του στο «Καφέ της Χαράς» εκτός από το ότι τον έκανε αγαπητό στο ευρύ κοινό, τού έκλεισε κάποιες επαγγελματικές πόρτες, καθώς θεωρήθηκε ότι έγινε εμπορικός ηθοποιός.

«Ο Φατσέας ήταν ένας ρόλος που με χαρακτήρισε. Συμβαίνει πολλές φορές ένας ηθοποιός να ταυτιστεί με ένα ρόλο. Λόγω του Φατσέα έκλεισαν κάποιες πόρτες επαγγελματικά. Μετά τον Φατσέα υπήρχε η αντίληψη ότι έγινε εμπορικός ηθοποιός», είπε και πρόσθεσε:

«Η πρόταση για την ταινία στο Netflix ήρθε από μια ατζέντισσα που γνώρισα στην Ιταλία και μου το πρότεινε. Στο εξωτερικό δουλεύουν με ατζέντες, όχι όπως στην Ελλαδίτσα μας. Όταν έκανα την ταινία στο Netflix ήμουν ανάμεσα στην Ελλάδα και σε έναν άλλο κόσμο, ήταν μια ευχάριστη αλλαγή».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για δύσκολες συνεργασίες και κακές συμπεριφορές στον χώρο που άλλοτε διαχειρίστηκε και άλλοτε έφτασε στο σημείο να συγκρουστεί έντονα.

«Είχα τη δυνατότητα να φύγω από συνεργασίες όταν κατάλαβα πως είναι προβληματικές. Ήταν συμπεριφορές που δεν μου πήγαιναν. Έχω φτάσει σε σημείο να παίξω ξύλο με σκηνοθέτη. Δεν το μετάνιωσα, του χρειαζόταν. Δεν το έκανα όμως, δεν πέρασα τα όρια, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο να τινάξεις μια δουλειά στον αέρα όταν δουλεύουν άλλα 20 άτομα» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αποκάλυψε τον λόγο που αναβλήθηκε ο γάμος της (Video)

Μπεν Άφλεκ: Ο 10χρονος γιος του έκατσε στη θέση του οδηγού και τράκαρε μια Lamborghini (Video)

Βάσια Τριφύλλη: «Δεν ήμουν φαν της Ρούλας Κορομηλά – Δεν γίναμε ποτέ φίλες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27