search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:27
MENU CLOSE

Βάσια Τριφύλλη: «Δεν ήμουν φαν της Ρούλας Κορομηλά – Δεν γίναμε ποτέ φίλες» (Video)

27.06.2022 11:28
trifylli-koromila-new

Για τις φιλίες που έχει κρατήσει από τον χώρο του θεάτρου, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση μίλησε η Βάσια Τριφύλλη.

«Για κανένα κόμμα δεν χαλάει η φιλία. Η φιλία είναι φιλία και τα κόμματα να πάνε να πνιγούνε» ανέφερε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι από τον χώρο έχει κρατήσει φιλίες με τον Απόστολο Γκλέτσο και τον Τάσο Χαλκιά, ενώ δεν υπήρξε ποτέ φαν της Ρούλας Κορομηλά, γιατί ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα. «Ούτε κι εκείνη ήταν. Δεν γίναμε ποτέ φίλες» τόνισε.

Αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι προσπάθησε να τον βρει και να τον αγκαλιάσει, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση, η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε πως θα μπορούσε να κάνει ένα talk show, ωστόσο δεν την καλούν τα κανάλια, τη στιγμή που ίδια -όπως υπογραμμίζει- δεν έχει χτυπήσει ποτέ πόρτα στη δουλειά της.

Διαβάστε επίσης:

Βίσση – Καρβέλας: Τραγουδούν μετά από χρόνια διάσημα ντουέτα τους και αποθεώνονται! (Videos)

Ξέσπασε ο Snik για το πολυσυζητημένο βίντεο: «Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας»

Αναστασία: «Αν δεν ήταν τσιγγάνος ο προπάππους της μητέρας μου μπορεί να μην είχα αυτή τη φωνή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:26