search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:46
MENU CLOSE

Μπεν Άφλεκ: Ο 10χρονος γιος του έκατσε στη θέση του οδηγού και τράκαρε μια Lamborghini (Video)

27.06.2022 12:58
ben-affleck-new

Σε περιπέτειες πήγε να βάλει τον Μπεν Άφλεκ ο 10χρονος γιος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ κάθισε στη θέση του οδηγού τη στιγμή που ο Άφλεκ και η αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκονταν σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες.

Ο 10χρονος έκανε κατά λάθος όπισθεν με αποτέλεσμα μια Lamborghini Urus που νοικιάζεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 1.475 δολαρίων την ημέρα, να συγκρουστεί ελαφρά με μια λευκή BMW.

Ο Μπεν Άφλεκ αφού έλεγξε για ζημιές, πήρε μια σφιχτή αγκαλιά τον γιο του για να τον παρηγορήσει.

Εκπρόσωπος του Άφλεκ δήλωσε στο «TMZ» ότι δεν υπήρξε καμία ζημιά, ενώ ένας υπάλληλος από την αντιπροσωπεία δήλωσε στην «Post» ότι τα αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης είναι πολύ στενά παρκαρισμένα μεταξύ τους.

«Όταν ο Σάμιουελ μπήκε στο αυτοκίνητο, αυτό έκανε μπρος-πίσω. Έχουμε μικρό χώρο στάθμευσης και τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά παρκαρισμένα το ένα στο άλλο. Κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν υπήρξαν ζημιές. Όλοι ήταν εντάξει!» δήλωσε ο υπάλληλος.

«Φάνηκαν χαρούμενοι και συνέχισαν να περιηγούνται. Η αντιπροσωπεία θα τους υποδεχόταν και πάλι με μεγάλη χαρά. Ο Άφλεκ αγαπάει τα αυτοκίνητα. Ελπίζουμε να ξανάρθουν» είπε από τη μεριά του ο εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας των πολυτελών αυτοκινήτων.

Διαβάστε επίσης:

Βάσια Τριφύλλη: «Δεν ήμουν φαν της Ρούλας Κορομηλά – Δεν γίναμε ποτέ φίλες» (Video)

Βίσση – Καρβέλας: Τραγουδούν μετά από χρόνια διάσημα ντουέτα τους και αποθεώνονται! (Videos)

Ξέσπασε ο Snik για το πολυσυζητημένο βίντεο: «Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:46