search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:15
MENU CLOSE

Μπεν Άφλεκ: «Η δημόσια εικόνα μου με ενόχλησε μόνο όταν την είδαν τα παιδιά μου»

10.01.2022 17:22
Jennifer-Lopez-Affleck

Η γνώμη που έχουν γι αυτόν τα τρία παιδιά του είναι η πιο σημαντική για τον διάσημο ηθοποιό του Χολιγουντ Μπεν Άφλεκ.

 Ο ηθοποιός, μίλησε για τη δημόσια εικόνα του σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στους Los Angeles Times, εξηγώντας ότι ο τρόπος που τον παρουσίαζαν τα μέσα ενημέρωσης δεν τον ενοχλούσε μέχρι που άρχισαν όλα αυτά να τα βλέπουν τα παιδιά του που απέκτησε με την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ.

 «Έφτασα σε ένα σημείο όπου [η αντίληψη του κοινού] ήταν τόσο διαφορετική από αυτό που είμαι που σταμάτησα να διαβάζω και σταμάτησα να νοιάζομαι», είπε. «Αλλά μετά, καθώς τα παιδιά μου μεγάλωσαν και άρχισαν να βλέπουν μόνα τους το διαδίκτυο, αυτό ήταν το δύσκολο κομμάτι».

 «Ακόμα και το μιμίδιο “Sad Affleck” — αυτό ήταν αστείο για μένα. Θέλω να πω, δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει νιώσει έτσι σε μία κατάπτωση. Αλλά μετά τα παιδιά μου θα το δουν και σκέφτηκα: “Α, θα σκεφτούν ο μπαμπάς είναι βασικά λυπημένος ή πρέπει να ανησυχούμε για αυτόν;”. Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο», εξήγησε ο Άφλεκ.

 Ο ηθοποιός, ο οποίος μιλούσε ανοιχτά για τις μάχες του με τον αλκοολισμό όλα αυτά τα χρόνια, είπε στο Good Morning America τον περασμένο μήνα ότι «η ζωή μου είναι καλύτερη και είμαι πιο χαρούμενος όσο περισσότερο βρίσκομαι κοντά στα παιδιά μου» ενώ είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση η δήλωσή του ότι έπινε γιατί ένιωθε εγκλωβισμένος στον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, με την νυν συντροφό του Τζένιφερ Λόπεζ να αντιδρά επίσης αρνητικά.

Διαβάστε επίσης:

Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή για τα φιλιά με Κατσαούνη – «Αφού δεν ταράχτηκα εγώ, γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος;»

Η Γη της Ελιάς – spoiler: Ο Στέφανος με τη Μυρτάλη τσακώνονται και πηγαίνει στο πατρικό του

Κατερίνα Καινούργιου: Κάνει guest εμφάνιση στη σειρά του Alpha «Άσε μας ρε μαμά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:15