search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:09
MENU CLOSE

Netflix: Stranger Things… τρολάρισμα του ERTflix για την μπλούζα στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

21.06.2022 16:35
stranger_things_new
credit: Facebook/@StrangerThingsTV

Το Netflix δεν… άντεξε και τρόλαρε διαδικτυακά το ERTflix, με αφορμή μία… μπλούζα που κρατά ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ στο Twitter. Στο ποστ, το ERTflix «ανέβασε» μία φωτογραφία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη να κρατά μία μπλούζα με τα logo της πλατφόρμας, γράφοντας με χιουμοριστική διάθεση πως: «Τι άλλο να κάνω για να εξαλειφθούν τα τεχνικά προβλήματα;».

Το Netflix θέλησε να… βοηθήσει το ERTflix, δίνοντας τη δική του -λίγο πιο… μεταφυσική- συμβουλή για να ξεπεράσει τα προβλήματα.

«Μπορείς να ακούσεις και το Running Up That Hill, να σε σώσει απ’ τα προβλήματα γενικότερα!», έγραψε το Netflix, αναφερόμενο στο πασίγνωστο τραγούδι της Kate Bush που ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα -37 χρόνια μετά την κυκλοφορία του- χάρη στην τέταρτη σεζόν της σειράς «Stranger Things».

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΤΗΣΕΕ: Διεύρυνση της μέτρησης τηλεθέασης στις υπηρεσίες streaming και παροχή δεδομένων από τοπικά-περιφερειακά κανάλια

Δημήτρης Οικονόμου για το… διαζύγιό του με Μαρία Αναστασοπούλου: «Με κανέναν δεν είσαι παντρεμένος στην τηλεόραση» (Video)

Το νησί: Η σειρά συνεχίζεται και o Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα (Video/Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:08