search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:45
MENU CLOSE

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι αποκάλυψε ο Ψινάκης για τον χωρισμό της από τον Βλάσση Μπονάτσο (Videos)

29.06.2022 12:29
vougioyklaki-new

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά από τη σχέση τους.

Στην τελευταία εκπομπή του «Γηροκομείο», ο «μάνατζερ» θυμήθηκε την περίοδο που φιλοξενούσε στο σπίτι του τον Βλάσση Μπονάτσο, μετά από τον χωρισμό του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν ένα παιδί που ήταν πολύ καλός σαν άνθρωπος, δεν είχε κακία, ήταν διαμάντι. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και πολύ γλυκός.

Όταν χώρισε με την Αλίκη, εγώ ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ένα βράδυ πήγαινα στη Ράτκα με τον Βλάσση, ένα με την Αλίκη» είπε μεταξύ άλλων, ενώ αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο εξοχικό της Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο πριν από τον χωρισμό.

«Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση και λέει “Βλασσάκι μου, εμείς μαζί θα γεράσεις…”» διηγήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

«Καρφιά» Μαλέσκου σε Παπανώτα: «Οι θέσεις του είναι ακραίες και απαράδεκτες» – Η αιχμηρή απάντηση του δημοσιογράφου

Απαντά η Λατινοπούλου στη Σκορδά – «Εάν αυτός δεν είναι ο ορισμός του φασισμού, τότε αλήθεια ποιος είναι;» (Video)

Τζόνι Ντεπ: Δεν επιστρέφει στους Πειρατές της Καραϊβικής – Τι απάντησε ο εκπρόσωπός του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:44