search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:35
MENU CLOSE

«Καρφιά» Μαλέσκου σε Παπανώτα: «Οι θέσεις του είναι ακραίες και απαράδεκτες» – Η αιχμηρή απάντηση του δημοσιογράφου

28.06.2022 21:23
maleskou_new

Έντονη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της παρουσιάστριας Ιωάννας Μαλέσκου και του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπανώτα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στις πρόσφατες δηλώσεις του παρουσιαστή για τη Μαρία Σολωμού, ο οποίος σχολίασε την ηλικία της, θέλοντας να τονίσει με αυτόν τον τρόπο την διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της, Mente Fuerte.

«Κατά τη γνώμη μου αυτά τα σχόλια είναι απαράδεκτα. Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον ξέρω ως άνθρωπο, αλλά όσο τον έχω παρακολουθήσει τηλεοπτικά, μου κάνει εντύπωση πως οι θέσεις του για διαφορετικούς ανθρώπους είναι ακραίες και απαράδεκτες και βάζω μέσα και τον εαυτό μου. Κάπου να υπάρχει ένα όριο. Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουν αρκετά άτομα της τηλεόρασης λόγω της εμπειρίας τους και γίνεται κατάχρηση. Ας είμαστε προσεκτικοί λοιπόν και αυτό ισχύει για όλους», δήλωσε αρχικά Ιωάννα Μαλέσκου.

Και συνέχισε: «Εγώ γενικότερα δεν απαντούσα, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που όταν ένας άνθρωπος επαναλαμβανόμενα λέει και κάνει πράγματα που σε προσβάλλουν, λες κάπου όπα. Ας έχουμε ένα μέτρο εμείς στην τηλεόραση».

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε στην παρουσιάστρια σχετικά με τα σχόλια που έκανε για τον ίδιο κατά τη διάρκεια του Love It.

«Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη. Τώρα, δύο χρόνια μετά, είναι έτοιμη, σα δασκάλα, να μας κάνει μαθήματα. Προκαλεί γέλια αυτή της η προσπάθεια. Εκτός αν είναι εκ του πονηρού, λόγω ανάγκης (επείγουσας) να συζητηθεί… Καλό θα ήταν οι αλεξιπτωτιστές να σιωπούν…Ή έστω να μη φλυαρούν… Άντε να δούμε από τη νέα σεζόν από ποιο μετερίζι θα μας ξανακάνει μαθήματα… Μπας και βελτιωθούμε…

Υ.Γ. Όλοι οι επαγγελματίες που τη στελέχωσαν την πρώτη χρονιά χάθηκαν όταν τους… ξεφορτώθηκε ? Όχι! Εύχομαι τα ίδιο και σε εκείνη…» έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Διαβάστε επίσης:

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Δις ισόβια και 6,5 χρόνια φυλάκιση στον 34χρονο δολοφόνο των αδελφών

Σαρηγιάννης για αύξηση κρουσμάτων – «400 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ έως τα τέλη Ιουλίου»

Πανελλήνιες 2022: Πολλά γραπτά κάτω από τη βάση – Οι επιδόσεις ανά μάθημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:34