search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:25
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Η συγκινητική ανάρτηση της «Μυρσίνης» – Πώς αποχαιρέτησε το Διαφάνι

30.06.2022 23:17
didaskalou_new

Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram επέλεξε η τηλεοπτική «Μυρσίνη», κατά κόσμον Κατερίνα Διδασκάλου να αποχαιρετήσει το Διαφάνι, το θρυλικό χωριό των Άγριων Μελισσών που ολοκληρώνουν τον τριετή κύκλο τους σε μία εβδομάδα.

Στο βίντεο που μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram, η ηθοποιός περιπλανήθηκε για λίγο σε διάφορα γνωστά σημεία του χωριού, όπου γυριζόταν η σειρά. Στο τέλος, κατέληξε στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη. «Είναι υπέροχο συναίσθημα. Δεν σου αφήνει πίκρα όταν τελειώνεις μια τέτοια δουλειά, που έχει γράψει ιστορία», είπε και ευχαρίστησε τους συντελεστές της σειράς. «Εδώ άρχισαν όλα, κι εδώ τελειώνουν», είπε όταν έφτασε στο σπίτι, συγκινημένη.

«Τελευταίες μέρες γυρισμάτων. Μια δουλειά που είναι απάντηση σε προσευχές. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συντελεστές, τους συναδέλφους ηθοποιούς, τη σκηνοθετική ομάδα, τους ενδυματολόγους, την υπέροχη συγγραφική ομάδα, την εταιρεία παραγωγής του κ. Καραγιάννη και τον ΑΝΤ1. Καλή αντάμωση και σε άλλες υπέροχες εμπνευστικές δουλειές!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Στο τελευταίο γύρισμα συγκινήθηκα πολύ, εξομολογείται ο Θανάσης Πατριαρχέας

Τηλεθέαση: Πρώτοι «Σασμός» και ΑΝΤ1

Motor Oil: Πούλησε το 50% του Alpha έναντι 41 εκατ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:25