search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:04
MENU CLOSE

«Εξιλέωση» για τον ΑΝΤ1: Μία ακόμη νέα παραγωγή στο «οπλοστάσιο» του καναλιού του Αμαρουσίου

30.06.2022 11:56
exileosi_leventogiannis_new

Στο «οπλοστάσιο» του ANT1 μια ακόμη νέα παραγωγή έρχεται να προστεθεί. Η «Εξιλέωση» είναι ένα αστυνομικό- δικαστικό δράμα τα επεισόδια του οποίου υπολογίζεται να αρχίσουν να προβάλλονται με την εκκίνηση της νέας τηλεοπτικής περιόδου, σύμφωνα με τους μέχρι τώρα σχεδιασμούς του σταθμού.

Μένει να οριστικοποιηθεί αν θα είναι καθημερινό ή θα υπάρχει στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, δύο με τρείς φορές την εβδομάδα.

Την σκηνοθεσία ανέλαβε η Βίκυ Μανώλη (είχε σκηνοθετήσει με τον Λίνο Χριστοδούλου τα επεισόδια της σειράς «Ήλιος», επίσης του ΑΝΤ1) που θα μετατρέπει σε εικόνες το σενάριο της Σωτήρίας Ψευτούδη («Άσε μας ρε μαμά»).

Τα επόμενα 24ωρα  εκτιμάται ότι θα έχει λάβει οριστική μορφή το καστ των ηθοποιών καθώς πρόθεση είναι τα γυρίσματα να αρχίσουν εντός του Ιουλίου.

Είναι πιθανόν για έναν από τους κεντρικούς ρόλους να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης («Δίδυμα φεγγάρια», «Τατουάζ», «Έρωτας μετά», «Αγελική»).

Η πλοκή της «Εξιλέωσης» εστιάζει σε μία ομάδα δικηγόρων, η οποία καλείται να αναλάβει υποθέσεις εγκλημάτων που ζητούν απόδοση Δικαιοσύνης. Και άνευ ανατροπής ο  Λεβεντογιάννης θα υποδύεται τον επικεφαλής της δικηγορικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η είδηση της απαγωγής πέφτει σαν κεραυνός στο Διαφάνι

Netflix – HBO Max: Χιού Γκράντ, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζέιμ Φοξ και Κάμερον Ντίαζ πιάνουν «δουλειά»

EΡΤ: Ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος καλεσμένος στο ραδιόφωνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:01