search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:27
MENU CLOSE

Παιανία- Κάτω Κηφισιά μια Αττική οδός, δρόμος, για τον Γιάννη Σαραντάκο

30.06.2022 11:53
giannis-sarantakos1

Σε επαφές καταρχάς με το Star για θέση ευθύνης εμφανίζεται να βρίσκεται ο Γιάννης Σαραντάκος, έπειτα από την αποχώρησή του από το Open.

Ο έως πρόσφατα βασικός πολιτικός ρεπόρτερ και  αναλυτής του σταθμού της Παιανίας είχε ενημερώσει, από την προηγούμενη εβδομάδα, την απόφαση του να μην συνεχίσει στο κανάλι της Παιανίας. Ο Σαραντάκος  φέρεται να εισέπραττε ότι βρισκόταν εκτός επιλογών του σταθμού για αναβαθμισμένη αξιοποίηση και ενώ αυτή την περίοδο το Open κάνει διερευνητικές επαφές για στελέχωση του ειδησεογραφικού  δυναμικού του με δημοσιογράφους ώστε να αναλάβουν παρουσίαση των ενημερωτικών εκπομπών του για τη νέα σεζόν, έπειτα από την μετακίνηση παρουσιαστών του Open σε άλλα κανάλια (Άκης Παυλόπουλος, Φαίη Μαυραγάνη, Γιάννης Παπαδόπουλος).

Στο μεταξύ στο Open, πέραν του Νίκου Στραβελάκη που έχει «κλειδώσει» τη συνεργασία του με το κανάλι, στα υπόψη είναι εκτός του Δημήτρη Καμπουράκη για τον οποίον το topontiki.gr, ανέφερε την Τετάρτη (29/6) είναι και οι Παναγιώτης Στάθης και Μάνος Νιφλής.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η είδηση της απαγωγής πέφτει σαν κεραυνός στο Διαφάνι

EΡΤ: Ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος καλεσμένος στο ραδιόφωνο

Stranger Things 4: Το Netflix με ένα tweet έβαλε «φωτιά» στο Upside Down

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:22