search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:15
MENU CLOSE

Open: Στα «νύχια» της Πέμης Ζούνη ο έρωτας δύο νέων

27.06.2022 11:44
gennatas_new

Στη «μητέρα» των μαχών για την τηλεθέαση, τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης -γνωστή και ως prime time- από το φθινόπωρο το Open θα αντιπαραθέσει απέναντι από νέες σειρές μυθοπλασίας ή κι από εκείνες που συνεχίζονται την καθημερινή δραματική σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς» σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και Δημήτρη Αποστόλου με σκηνοθέτη το Βασίλη Τσελεμέγκο.

Πρόκειται για την ελληνοποιημένη εκδοχή της τουρκικής «Κάποτε στην Τσουκούροβα» («Bir Zamanlar Cukurova»), η οποία έχει λάβει οριστική μορφή και το αμέσως προσεχές διάστημα η παραγωγή θα μπει σε διαδικασία γυρισμάτων.

Πρωταγωνιστικούς ρόλους στην πλοκή θα έχουν η Πέμη Ζούνη, ο Γεράσιμος Γεννατάς, Αρετή Πασχάλη.

Θέμα ημερών θεωρείται πως είναι η οριστικοποίηση του καστ του συνόλου των συντελεστών που θα είναι μπροστά στις κάμερες.

Η ιστορίας της σειράς εκτυλίσσεται στα μέσα του περασμένου αιώνα- κάπου στη δεκαετία του 1950- με ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων να «δραπετεύει» από την μεταπολεμική Αθήνα επειδή ο άνδρας δολοφόνησε έναν άλλο στην προσπάθεια του να προστατεύσει τη σύντροφό του.

Στην ελληνική επαρχία βρίσκουν «καταφύγιο» σε ένα κτήμα-τσιφλίκι που ανήκει σε μια σκληρή και αδίστακτη γυναίκα.

Η γαιοκτήμονας στο πρόσωπο της νεαρής γυναίκας του ζευγαριού που πιάνει δουλειά στα κτήματα της, «βλέπει» τη νύφη που θα ήθελε για τον γιό της. Και αυτό συμβαίνει διότι το νεαρό ζευγάρι για να μην κινήσει υποψίες λέει στην μεγαλογαιοκτήμονα ότι είναι αδέλφια.

Η νέα παραγωγή του Open θα αναμετρηθεί είτε με τα φετινά σίριαλ του ανταγωνισμού, «Σασμός» και «Η Γη της Ελιάς», τα οποία θα έχουν δεύτερο κύκλο επεισοδίων το καθένα, είτε με κάποια από τις σειρές που ετοιμάζουν τα άλλα κανάλια για το διάστημα 21.00- 24.00.

Διαβάστε επίσης:

Στην ΕΡΤ τον Σεπτέμβριο το Eurobasket 2022

«Τι Λες Τώρα»: Το αντίο της Κατερίνας Καραβάτου στους τηλεθεατές (Video)

Ναταλία Γερμανού: Το «βέτο» στον Alpha

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:09