search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:40
MENU CLOSE

Νέα συγγνώμη δημοσιογράφου για την fake διαρροή για Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη – «Λανθασμένη πληροφορία»

01.07.2022 19:58
Προκαταρκτική για Παπαγγελόπουλο: Αποφασίζει η Ολομέλεια για την άσκηση δίωξης - Δείτε Live - Media

Μετά την ηχηρή παρέμβαση της δημοσιογράφου του δικαστικού ρεπορτάζ Ιωάννας Μάνδρου η οποία έκανε λόγο για οργανωμένη παραπληροφόρηση σχετικά με την «είδηση» περί παραπομπής Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη για τη Novartis, ακόμη ένας δημοσιογράφος ζητά συγγνώμη για τη μετάδοση της διαρροής.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου ζητά συγγνώμη για τα όσα είπε για τη δήθεν παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της Ελένης Τουλουπάκη για την ενοχοποίηση δέκα πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis με ανάρτησή του στο Facebook.

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους συνδρομητές και τους ακροατές του Briefstory για την πληροφορία που δημοσιεύσαμε σχετικά με την παραπομπή Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη για την υπόθεση Novartis, η οποία ήταν λανθασμένη παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές» σημειώνει το Inside Story στη σελίδα του.

Η κα. Μάνδρου μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «η πληροφόρηση που είχαμε από τις ανώτατες δικαστικές πηγές, όλος ο ελληνικός Τύπος, δεν ήταν σωστή» και σημείωσε ότι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στα 38 χρόνια της καριέρας της.

«Εγώ που δεν είμαι ποτέ επιπόλαιη, πιστεύω ότι ήταν οργανωμένη (η διαρροή)» ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι πολιτικά τα κίνητρα της εσφαλμένης πληροφόρησης.

«Έχω πραγματικά πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ, δεν νομίζω ότι έχει τύχει σε κανέναν ποτέ, αισθάνομαι πραγματικά την ανάγκη να φύγω από αυτό το επάγγελμα. Να παραιτηθώ. Αυτή την ανάγκη αισθάνομαι…»

Στην ερώτηση αν ήταν «στημένο» η δημοσιογράφος απάντησε: «Δεν μπορώ να το θεωρήσω λάθος ή αφελές…».

Διαβάστε επίσης:

Το Σάββατο η πολιτική κηδεία του Ηλία Νικολακόπουλου

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης βιοτεχνίας μετά την επίθεση από ληστές

Πέτρος Φιλιππίδης: Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους, ξέσπασε σε κλάματα η σύζυγός του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50