search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:26
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης βιοτεχνίας μετά την επίθεση από ληστές

01.07.2022 18:28
ippokrateio_new

Μετά την επεισοδιακή ληστεία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης της βιομηχανίας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Πρόκειται, για 33χρονο ιδιοκτήτη βιοτεχνίας με είδη συσκευασίας, ο οποίος φέρει τραύματα από δάγκωμα και χτυπήματα στα πλευρά, συνέπεια της συμπλοκής που ακολούθησε, όταν στην προσπάθεια του να σταματήσει τούς δύο δράστες, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο διαφυγής τους.

Αφού το όχημα διένυσε απόσταση άνω των 500 μέτρων, φτάνοντας στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ, ο 33χρονος βγήκε έξω απ’ αυτό και παραλήφθηκε λίγο αργότερα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό τους.

«Ήταν πίσω στην αποθήκη να πάρουν υλικά. Τον είδε να παίρνει χρήματα από το ταμείο. Ο πελάτης του έβαλε τρικλοποδιά και χτύπησε και στο κεφάλι. Πήραν μαζί τους τον γιό μου. Τον επέστρεψε πίσω ένας με μηχανάκι. Είναι τρομερό αυτό που έγινε», αναφέρει σε δηλώσεις του και σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του θύματος.

Διαβάστε επίσης:

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φυτικά προϊόντα γνωστής εταιρείας

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Πέτρος Φιλιππίδης

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την απόφαση του ΜΟΕ Λαμίας για Κορκονέα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:26