search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:25
MENU CLOSE

Νεύρα Πορτοσάλτε για το Turkaegean – «Θέλω να κάνω μονόλογο» – Ειρωνείες και βαριές κουβέντες για Τσίπρα (video)

01.07.2022 10:49
arisportosalte

Καμία όρεξη να ακούσει την αντίθετη άποψη ή να κάνει διάλογο με τους άλλους καλεσμένους δεν είχε το πρωί της Παρασκευής, ο Άρης Πορτοσάλτε.

Με αφορμή το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με το εμπορικό σήμα Turkaegean ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, αφού αρκέστηκε να πει ότι η κυβέρνηση θα κάνει έρευνα, εξαπέλυσε μια αδιανόητη προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα επανέλαβε τουλάχιστον δέκα φορές ότι θέλει να κάνει μονόλογο και ότι όταν ολοκληρώσει αυτά που έχει να πει θα αποχωρήσει από το πλατό!

«Ο Τσίπρας έχει έναν Καμμένο μέσα του»

«Η κυβέρνηση θα κάνει την έρευνά της, είναι η δουλειά τους να μας πουν τι κατάλαβαν. Εγώ θα πάρω τη δήλωση του κύριου Ευάγγελου Βενιζέλου, του οποίου του πιστώνω μεγαλύτερη ψυχραιμία και σοβαρότητα. Τώρα οι άλλοι βέβαια είναι σε κατάσταση εκλογών, άλλος θέλει να περπατήσει από τη Μαδρίτη, θα του πρότεινα πιο σύντομο δρόμο από τη λίμνη των Πρεσπών» είπε ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο Άρης Πορτοσάλτε αναφερόμενος ειρωνικά στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι στη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα γυρνούσε με τα πόδια.

«Ο πρωθυπουργός που αναγνώρισε τη Μακεδονία και έδωσε γλώσσα, υπόσταση και τα σχετικά να μιλάει για το Turkaegean θέλοντας να μας δείξει πόσο Καμμένο κρύβει μέσα του, γιατί πριν εφτά χρόνια συνεργάστηκε με τον Πάνο Καμμένο, τώρα απλώς έχει έναν Καμμένο μέσα του…» συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε έναν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αριστερό κατά τα άλλα όπως δηλώνει, ο οποίος βγαίνει με πολύ ωραίες εθνικιστικές θέσεις για ένα θέμα…»

«Θέλω μονόλογο! Μπορώ να έχω μονόλογο;»

Στη συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Οικονόμου: Έγινε λάθος εδώ, να το παραδεχτούμε!

Πορτοσάλτε: Ρε παιδί μου έγινε λάθος, όσο θέλετε…

Οικονόμου: Άλλο η κριτική που κάνει για το Βατερλό και τα υπόλοιπα, αλλά εδώ έγινε λάθος… Το παραδέχτηκε ο Μητσοτάκης…

Καραμέρος: Δεν υπάρχει δηλαδή πολιτική ευθύνη;

Πορτοσάλτε: Δεν αποφεύγω την απάντηση, προτιμώ να κάνω μονόλογο, θα πει ο καθένας τη γνώμη του.

Καραμέρος: Ακούμε τον μονόλογο…

Πορτοσάλτε: Ναι, θα ακούσετε τον μονόλογο! Είναι η τρίτη φορά που θα πω τη γνώμη μου. Είναι η τρίτη μέρα που λέω τη γνώμη μου για αυτό το θέμα. Για αυτό λοιπόν επιλέγω τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος λέει εξ αντιδιαστολής, το Αιγαίο είναι ελληνικό. Όλα τα υπόλοιπα είναι φανφάρα για να φτιάξουμε μια κατάσταση. Στο Αιγαίο πριν από εφτά χρόνια «δεν υπήρχαν σύνορα» να θυμίσω στον πεζοπόρο, στον περιπατητή της Μαδρίτης, στον άγρυπνο στον βράχο του Σουνίου, στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Καραμέρος: Πάντως τότε δεν κοιμόταν κανείς όρθιος για να πάρουν το brand…

Πορτοσάλτε: Μπορώ να έχω μονόλογο; Μπορώ να έχω μονόλογο; Όταν τελειώσω θα απομακρυνθώ και από τη σκηνή (sic). Επαναλαμβάνω, θέλω μονόλογο. Μπορώ να έχω μονόλογο; Το Αιγαίο μέχρι πριν από 7 χρόνια «δεν είχε σύνορα», πριν από 10 χρόνια «ανήκε στα ψάρια του». Το Αιγαίο είναι μια θάλασσα η οποία βρέχει και την Τουρκία και την Ελλάδα. Άρα στο κομμάτι που αφορά στα τρία μίλια της Τουρκίας σύμφωνημένης από τη συνθήκη της Λωζάνης, η Τουρκία μπορεί να ονομάσει τις ακτές της Turkaegean. Το πολύ Αιγαίο είναι ελληνικό. Το τόσο είναι τούρκικο.

Οικονόμου: Δεν είπε κανείς αυτό που λες εσύ. Οι Τούρκοι το χρησιμοποιούν για όλο το Αιγαίο…

Διαβάστε επίσης:

Η Γη Της Ελιάς: Με αίμα «βάφτηκε» το τελευταίο επεισόδιο – Συγκλόνισε το φινάλε τη σειράς

To «Ράλι Ακρόπολις» στην ΕΡΤ

Σασμός: Τρεις πρωταγωνιστές της σειράς στον «Παράδεισο των Κυριών» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50