search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:05
MENU CLOSE

Σασμός: Τρεις πρωταγωνιστές της σειράς στον «Παράδεισο των Κυριών» (Photos)

01.07.2022 09:45
sasmos new

Η ζωή είναι φορές που γράφει αν όχι τα καλύτερα σενάρια, τα πιο σουρεαλιστικά.

Ο Τάσος Νούσιας , ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μαζί με τον Αργύρη Πανταζάρα που «δοκίμασαν» στη σειρά «Σασμός» τί εστί θάνατος, θα ξαναβρεθούν παρέα στον… παράδεισο του Alpha.

Οι τρεις ηθοποιοί θα έχουν κεντρικούς ρόλους στην ελληνική προσαρμογή της σειράς εποχής «Ο παράδεισος των κυριών».

Η υπόθεση της διαδραματίζεται στην Αθήνα σε πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας τη δεκαετία του ’60 και παρουσιάζει τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη, των εργαζομένων του καταστήματος, τις ίντριγκες, τα πάθη, τις επιτυχίες, τα κέρδη, τα χρέη και τους έρωτες σ’ αυτόν τον ναό της ομορφιάς, κάνοντας όμως διακλαδώσεις για να ακολουθήσει στις προσωπικές διαδρομές κυρίες αστικών εύπορων περιοχών να συχνάζουν στο πολυκατάστημα.

Η νέα παραγωγή των στούντιο Καραγιάννη για τον Alpha «πατά» πάνω στο επιτυχημένο ιταλικό «Il paradiso delle signore»- παραγωγή της RAI-, που είχε δείξει πρόπερσι και πέρσι η ΕΡΤ2.

Στην πρωταρχική εκδοχή η πλοκή εκτυλίσσεται στην πρωτεύουσα της ιταλικής μόδας, το Μιλάνο, αλλά μια δεκαετία πιο πριν, του ’50, την περίοδο δηλαδή του ιταλικού οικονομικού θαύματος, με δουλειά για όλους σε όλη την χώρα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Η ιταλική σειρά βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην ευτυχία των κυριών».

Η σειρά σε σενάριο Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, στη «ζώνη των 20.00».

Διαβάστε επίσης

Η Γη Της Ελιάς: Με αίμα «βάφτηκε» το τελευταίο επεισόδιο – Συγκλόνισε το φινάλε τη σειράς

To «Ράλι Ακρόπολις» στην ΕΡΤ

Άγριες Μέλισσες: Η συγκινητική ανάρτηση της «Μυρσίνης» – Πώς αποχαιρέτησε το Διαφάνι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:04