search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:02
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης για Novartis: Δεν ζήτησα ποτέ συγγνώμη – Παράλογο αλλά σεβαστό το βούλευμα (videos)

06.07.2022 12:39
ADWNS_GEORGIADIS3122

«Λάθος, παράλογη και άστοχη απόφαση» χαρακτήρισε το βούλευμα για τη Novartis ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Παρά ταύτα παραμένει απολύτως σεβαστή» πρόσθεσε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στο Kontra επανήλθε στα περί σκευωρίας και αρνήθηκε ότι ζήτησε συγγνώμη.

«Είδα κάπου ότι ζήτησα συγγνώμη για τη “σκευωρία”, δεν ζήτησα ποτέ συγγνώμη. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω προφανώς τη θεωρία της σκευωρίας. Το μόνο που είπα στον κ. Τάκη είναι ότι εφόσον το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε έτσι, εγώ πλέον δεν μπορώ να μιλάω για σκευωρία. Όσον αφορά στη δική μου προσωπική πεποίθηση, ασφαλώς και ήταν σκευωρία. Δεν απεδείχθη στο δικαστήριο κατά δικονομικό τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ανέβασε άλλο απόσπασμα από την ίδια εκπομπή γράφοντας «Επειδή ψευδώς γράφουν ότι ζήτησα συγγνώμη πράγμα που δεν θα έκανα ποτέ από τους συκοφάντες μου, δείτε τί ακριβώς είπα χθες στο Kontra Channel για το περίφημο Βούλευμα και την αξία του!».

 «Μόνο για ειρωνεία είναι αυτό το βούλευμα»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα και στην ΕΡΤ διέψευσε επίσης τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ζήτησε συγνώμη επιμένοντας ότι το βούλευμα είναι «παράλογο από τη μία άκρη ως την άλλη».

«Μόνο για ειρωνεία είναι αυτό το βούλευμα» πρόσθεσε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Στη συνέχεια επέκρινε τους Δικαστές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πέταξαν για λόγους που οι σοφοί μας δικαστές έκριναν, 50.000 σελίδες δικογραφίας στα σκουπίδια και είπαν ότι οι δύο συνάδελφοί τους ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί δεν ήξεραν τι έγραφαν… Η ιδέα ότι οι δικαστές ήθελαν να σώσουν τους συναδέλφους τους μου προκαλεί φρίκη».

Και πρόσθεσε «Στη Δημοκρατία όλοι κρίνονται και οι δικαστές γι’ αυτά που γράφουν και ο καθένας αποφασίζει πώς θέλει να τελειώσει την καριέρα του σε ντροπή ή σε τιμή».

Παράλληλα σχολίασε τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που «πανηγυρίζει για την παραπομπή Παπαγγελόπουλου».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Πώς είδαν την αντιπαράθεση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στο Ευρωκοινοβούλιο

Βουλή: Το πρώτο άτυπο προεκλογικό ντιμπέιτ ανάμεσα σε πρωθυπουργό και Αλέξη Τσίπρα – Η μεσαία τάξη στο επίκεντρο

Τσίπρας: Σχέδιο τεσσάρων αξόνων για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης – Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:02