search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:15
MENU CLOSE

Θέμης Αδαμαντίδης: «Υπήρξα θύμα με τις γυναίκες – Η Βαρβάρα Κίρκη έκανε μήνυση για λόγους αντιζηλίας» (Video)

08.07.2022 09:38
adamantidis-new

Απαντήσεις σχετικά με την κατηγορία για ξυλοδαρμό που αντιμετωπίζει έπειτα από καταγγελία της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στο βίντεο – ντοκουμέντο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και σύμφωνα με το οποίο φέρεται να χτύπησε την καταγγέλλουσα.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, ο τραγουδιστής υποστηρίζει ότι ουδέποτε άσκησε βία στη Βαρβάρα Κίρκη, ενώ όπως επισημαίνει πίσω από τη μήνυση που εκείνη κατέθεσε «κρύβονται» λόγοι αντιζηλίας.

«Θέλω να αδιαφορήσει, για να αδιαφορήσω κι εγώ το ίδιο»

«Tραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία. Yπήρξα θύμα με τις γυναίκες, σας το λέω αυτό ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι. Aπό εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος. Θέλω να αδιαφορήσει, για να αδιαφορήσω κι εγώ το ίδιο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την πρώην σύντροφό του, Αναστασία Στεφάνοβα, η οποία αρχικά στήριζε τη Βαρβάρα Κίρκη, ο τραγουδιστής τονίζει ότι πλέον εκείνη άλλαξε στάση και μάλιστα, πρόκειται να παρουσιαστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο.

«Απομακρυνθήκαμε με έναν όχι σωστό τρόπο. Θα μπορούσα να είχε διεκδικήσει τα παιδιά μου, γιατί τα πήρε έτσι αυθαίρετα και χωρίς να το γνωρίζω. Κάποια στιγμή που επικοινωνήσαμε μου ζήτησε κάποια συγγνώμη, γιατί μάθαινε κάποια γεγονότα αναληθή».

Την ώρα της συνέντευξης, μάλιστα, στο πλευρό του βρέθηκε η Ρόσι, μια γυναίκα που υπήρξε σύντροφός του επί 22 χρόνια και η οποία ήρθε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας με μοναδικό σκοπό να τον στηρίξει.

«Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στεναχωρεί όλο αυτό, γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα» δήλωσε η ίδια μεταξύ άλλων.

«Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί νιώθουν ποιος είμαι»

Τέλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης κληθείς να μιλήσει για τα παιδιά του, λύγισε, επισημαίνοντας ότι τον αγαπούν με τα λάθη και τα ελαττώματά του.

«Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι», είπε και πρόσθεσε: «Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα».

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με τον Θέμη Αδαμαντίδη να ζητά συγγνώμη τόσο στους δημοσιογράφους όσο και στους θαυμαστές του για τη φράση «Καλώς τα παιδάκια» που είπε στο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Απολογείται σήμερα ο 42χρονος μητροκτόνος (Photos)

Μεταμόρφωση: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ομάδα ανηλίκων – Τον χτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι

Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:15