search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Αλέξης Κούγιας για Αδαμαντίδη: Αναληθή όσα στοιχεία διακινούνται – «Αυτός που χτυπά την Κίρκη είναι άλλος» (Video)

04.07.2022 22:02
kougias_new

Ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση της καταγγελίας κατά του Θέμη Αδαμαντίδη και τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

«Ούτε το βίντεο ούτε κάποιο άλλο στοιχείο έχει κατατεθεί, και σήμερα μάλιστα στην δικογραφία δεν υπήρχε τίποτα, όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή» είπε αρχικά ο κ. Κούγιας.

Αναφερόμενος στην αναβολή της δίκης είπε ότι «ο λόγος ήταν η απουσία της μηνύτριας με την δικαιολογία ότι δεν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, που ενώ της έχει παραγγελθεί δεν έχει πάει ακόμη για την ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών».

«Η κυρία αυτή υποστήριξε πως ο κ. Αδαμαντίδης την χαστούκισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την κλώτσησε, στο βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται μία σκιά δεν αποδεικνύεται τίποτα τέτοιο» και υποστήριξε «στο βίντεο αυτός που την κλωτσά είναι ένας άλλος κύριος, γόνος εύπορης οικογένειας, κάτι που δείχνει ότι το προκαλούσε και εκείνη».

Όπως ανέφερε για τη σχέση τους «όταν τον έχανε τον αναζητούσε σε χώρους που σύχναζεγια να του παίρνει χρήματα, ενώ το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κατάλαβε ότι δεν θα γίνει ποτέ επίσημη σύντροφος του κ. Αδαμαντίδη».

Όσον αφορά και στην καταγγελία της πρώην συζύγου του τραγουδιστή, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά και ζει πλέον στη Βουλγαρία είπε τα εξής: «12 χρόνια δεν έκανε καμία καταγγελία και μάλιστα πήρε κρυφά τα παιδιά και πήγε να ζήσει στη Βουλγαρία με τον νέο σύντροφό της.

Ο κ. Αδαμαντίδης θα μπορούσε να της υποβάλει μήνυση και για αρπαγή, όμως δεν το έκανε. Απορώ πως γίνεται οι δύο προηγούμενες γυναίκες του να υποστηρίζουν πως ήταν υπόδειγμα πατέρα και οι κυρίες αυτές να τον καταγγέλλουν για ξυλοδαρμό».

Στο τέλος ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει πιθανότητα συμβιβασμού με την κ. Κίρκη».

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς η αδερφή της, Δήμητρα την «εκθέτει» – Τα στοιχεία που έδωσε στην κατάθεσή της (Video)

Διώρυγα της Κορίνθου: Διαψεύδει η ΑΕΔΙΚ τη διακοπή λειτουργίας

Σέρρες: Δικογραφία σε βάρος των γονιών που κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αμάξι και πήγαν για… σουβλάκια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:49