search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:33
MENU CLOSE

Η απίστευτη περιπέτεια της Ράουντι: Η γάτα που «παραθέριζε» επί τρεις εβδομάδες στο αεροδρόμιο της Βοστώνης (photos)

14.07.2022 15:43
cat_new
credit: pixabay

Η πτήση της Lufthansa προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης και άρχισε η αποβίβαση των επιβατών. Μεταξύ αυτών αποβιβάστηκαν η Πάτι Σάλι με τον σύζυγό της, Ριτς, που επέστρεφαν στις ΗΠΑ μετά από 15 χρόνια στη Γερμανία. Το ζευγάρι έσπευσε να παραλάβει το κλουβί με την αγαπημένη τους γάτα, την Ράουντι. Από ‘κει και πέρα άρχισε μια περιπέτεια για όλους, που ευτυχώς είχε happy end.

Η Ράουντι μόλις βρέθηκε στο αεροδρόμιο κατάφερε να φύγει από το κλουβί της. Μάταια την φώναζαν η Πάτι και ο Ριτς. Μάταια κινητοποιήθηκε το προσωπικό του αεροδρομίου. Η Ράουντι έγινε… καπνός.

Η ηλικίας τεσσάρων ετών γάτα κατάφερε να κρύβεται από τους… διώκτες της και δεν αναγνώριζε τις καλές προθέσεις τους. Η Πάτι και ο Ριτς προσπαθούσαν να δελεάσουν την Ράουντι με τις αγαπημένες της λιχουδιές, αλλά εκείνη κρυβόταν. Η Ράουντι έγινε φυγάς και απολάμβανε τη ελευθερία της στους τεράστιους χώρους του αεροδρομίου χωρίς να μπορεί να την πιάσει κανένας – ούτε το προσωπικό, ούτε οι ειδικοί στη διαχείριση ζώων συντροφιάς που κινητοποιήθηκαν. Στο κυνήγι της γάτας χρησιμοποιήθηκαν ειδικές παγίδες ασφαλείας, ακόμα και κάμερες για να καταγράψουν τις κινήσεις της.

Πέρασαν έτσι τρεις εβδομάδες ελευθερίας, ώσπου η Ράουντι επέτρεψε να την πιάσουν…

«Είτε από εξάντληση, είτε από πείνα -αυτό δεν θα το μάθουμε- το πρωί τελικά κάθισε να την πιάσουμε», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Βοστώνης.

Η πρασινομάτα γάτα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και τώρα βρίσκεται και πάλι στο κλουβί της για να ενωθεί με την οικογένειά της.

«Δεν το πιστεύω. Σκεπτόμουν τι πιθανότητες έχουμε να την αγκαλιάσουμε και πάλι…», δήλωσε η Πάτι Σάλι. «Αλλά το πρωί μού τηλεφώνησαν και έχω σοκαριστεί. Έγινε τόση προσπάθεια από όλους.  Είμαστε ευγνώμονες σε όλους που βοήθησαν», πρόσθεσε.

Κι έτσι η περιπέτεια της Ράουντι είχε happy end.

Διαβάστε επίσης:

Μαρκ Φλάισμαν: Με υποβοηθούμενη αυτοκτονία πέθανε ο ιδιοκτήτης του θρυλικού κλαμπ «Studio 54» (Video)

Σρι Λάνκα: Οι διαδηλωτές τερματίζουν την κατάληψη των δημόσιων κτιρίων – Στη Σιγκαπούρη ο Ρατζαπάξα

Τζο Μπάιντεν: «Χαμένος» ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά την άφιξή του στο Ισραήλ – Έχανε τα λόγια του, δεν ήξερε πού να πάει (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:32