search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:43
MENU CLOSE

Σασμός – spoiler: Οι ανατροπές του δεύτερου κύκλου σε χαρακτήρες και ιστορίες – Τι αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη

14.07.2022 18:45
Tzompanaki- sasmos- new

Καλεσμένη στην εκπομπή «Alpha Τώρα» βρέθηκε η τηλεοπτική «Καλλιόπη» του Σασμού, κατά κόσμον Μαρία Τζομπανάκη.

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού μίλησε μέσα από το σπίτι των Σταματάκηδων, καθώς τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα δει στη δεύτερη σεζόν της σειράς Σασμός» είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη και συνέχισε:

«Αυτό που φαντάζεται κανείς ότι θα συμβεί, θα γίνει το ακριβώς αντίθετο. Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί τι μπορεί να γίνει» είπε με νόημα η Μαρία Τζομπανάκη σημειώνοντας ότι θα δούμε ανατροπές σε χαρακτήρες και ιστορίες.

«Την δεύτερη χρονιά αναρωτιούνται όλοι αν θα έχουμε το ίδιο σασπένς, αν θα είναι το ίδιο ενδιαφέρον; Απαντώ ναι, και ακόμη περισσότερο. Είμαστε όλοι μέσα στους χαρακτήρες» περιέγραψε η Μαρία Τζομπανάκη.

«Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της. Είναι αυστηρή, ξέρει ποιο είναι το λάθος. Το δικό της λάθη διαφέρει γιατί είναι προσκολλημένη στις αρχές που την μεγάλωσαν» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Και επίσημα στο OPEN ο Νίκος Στραβελάκης

Η Γη της Ελιάς: «Δυναμικά ξεκινά η νέα σεζόν – Πολλές ανατροπές και εξελίξεις» (Video)

Μέριλιν Μονρόε: Στο Netflix η βιογραφία της – «Έκανε λεφτά για άνδρες, όχι για την ίδια – Πέθανε και δεν είχε χρήματα για μια κανονική κηδεία» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:38