search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:06
MENU CLOSE

Μέριλιν Μονρόε: Στο Netflix η βιογραφία της – «Έκανε λεφτά για άνδρες, όχι για την ίδια – Πέθανε και δεν είχε χρήματα για μια κανονική κηδεία» (Video)

14.07.2022 11:17
Monroe-new

Άγνωστες πτυχές της ζωής της Μέριλιν Μονρόε έρχεται να αποκαλύψει η βιογραφία της εμβληματικής ξανθιάς του Χόλιγουντ.

Πρόκειται για την ταινία «Blonde» , σε σκηνοθεσία Άντριου Ντόμινικ, παραγωγή Netflix η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς και δείχνει πώς η απόλυτη σταρ έφτασε από τις στιγμές δόξας στο σημείο να μην διαθέτει καθόλου χρήματα.

Η ταινία ξεκινά από την ασταθή παιδική ηλικία της Μέριλιν Μονρόε, εξιστορώντας πώς καθιερώθηκε ως διασημότητα του Χόλιγουντ και ως το απόλυτο σύμβολο του σεξ, ενώ δεν λείπουν λεπτομέρειες γύρω από τις αισθηματικές της περιπέτειες της Μέριλιν Μονρόε.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Άντριου Ντόμινικ, στην ταινία πρωταγωνιστεί η Άνα ντε Άρμας και συμμετέχουν οι Μπόμπι Καναβάλε, Έιντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον, Ζάβιερ Σάμιουελ και Έβαν Γουίλιαμς. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Μπραντ Πιτ

«Δεν είχε χρήματα για μια κανονική κηδεία»

«Κέρδισε δόξα αλλά όχι μια ταυτότητα με την οποία μπορείς να ζήσεις» επισημαίνει η συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου «Blonde», μιλώντας για την ιστορία της Μέριλιν Μονρόε.

Σύμφωνα με την Τζόις Κάρολ Όουτς, το προφίλ της απόλυτης σεξοβόμβας που δημιούργησε η Μέριλιν Μονρόε στάθηκε η αιτία ώστε να χάσει την ταυτότητά της.

«Έκανε λεφτά για πολλούς άντρες αλλά όχι πολλά για τον εαυτό της. Όταν πέθανε στα 36 της δεν είχε καν αρκετά χρήματα για μια κανονική κηδεία», τονίζοντας ότι «όσο μεγάλωνε, έπαιρνε πολλούς μεγάλους ρόλους υποδυόμενη την χαζή ξανθιά που πλησίαζε τα 40».

Όσον αφορά το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε, η Τζόις Κάρολ Όουτς εκτιμά ότι μπορεί και να μην αυτοκτόνησε.  «Κάποιοι λένε ότι αυτοκτόνησε αλλά εγώ δεν το πιστεύω αυτό απαραίτητα. Πιστεύω ότι πέθανε από βαθιά απογοήτευση», είπε χαρακτηριστικά.

«Ένα ανεπιθύμητο παιδί γίνεται η πιο επιθυμητή γυναίκα»

«Όλη η ιδέα ήταν να αποτυπώσουμε λεπτομερώς ένα δράμα της παιδικής ηλικίας και να δείξουμε πώς αυτό το δράμα μπορεί να δημιουργήσει δύο εαυτούς. Τον ιδιωτικό και τον δημόσιο. Και πώς αυτός ο ενήλικας βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Πρόκειται για μία τραγωδία. Ένα ανεπιθύμητο παιδί γίνεται η πιο επιθυμητή γυναίκα και εκείνη καλείται να το διαχειριστεί. Σαν να είσαι σε ένα αυτοκίνητο χωρίς φρένα, που τρέχει όλο και πιο γρήγορα», είπε με τη σειρά του για την ταινία ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Άντριου Ντόμινικ, επισημαίνοντας ότι το έργο θα μπορούν να παρακολουθήσουν άτομα άνω των 17 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Νέα καθημερινή σειρά ετοιμάζει ο Alpha

ANT1: Ποιο ριάλιτι βγάζουν από το συρτάρι οι άνθρωποι του καναλιού

Σασμός: Η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες παίρνει τον ρόλο της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:05