search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:23
MENU CLOSE

Σασμός: Η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες παίρνει τον ρόλο της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη;

14.07.2022 09:00
petevi-fameli-new

Για τον ρόλο της Πηνελόπης στις Άγριες Μέλισσες μίλησε η Μαρία Πετεβή, ενώ απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στον Σασμό.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η ηθοποιός αναλύει, μεταξύ άλλων, τα κοινά χαρακτηριστικά που είχε με τον ρόλο της Πηνελόπης.

«Αν μου έκανες αυτή την ερώτηση πριν από τρία χρόνια, θα σου έλεγα ούτε ένα. Είναι τρομερό, όμως, επειδή οι σεναριογράφοι παίρνουν από μας κι εμείς από τους σεναριογράφους, το πώς δυο διαφορετικά σχήματα στην αρχή –το ποια είναι η Πηνελόπη και το ποια είμαι εγώ- μπήκε το ένα μέσα στο άλλο με πιο αχνές γραμμές και περιγράμματα.

Δανείστηκα στοιχεία της στη ζωή μου και της δάνεισα κι εγώ, κι αυτό το μοίρασμα είχε πολύ ενδιαφέρον. Έγινε πολύ πραγματική μέσα μου, κατείχε χώρο. Όσον αφορά τα κοινά μας χαρακτηριστικά, σίγουρα είναι το δόσιμο, η αγάπη προς τους άλλους, η έλλειψη εγωισμού, ο αυθορμητισμός, η επιμονή, η ξεροκεφαλιά και το αξιακό σύστημα σε σχέση με τη δικαιοσύνη.

Ερωτηθείσα αν πρόκειται να τη δούμε στον Σασμό και μάλιστα, να παίρνει τη θέση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, η Μαρία Πετεβή το διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Πρώτη φορά το ακούω. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το διαψεύδω» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Squid Game: Υποψήφια για 14 βραβεία Emmy η σειρά του Netflix

Σασμός: Ραντεβού για τον Σεπτέμβρη έδωσε η «Μαρίνα» – Η ανάρτηση και το «ευχαριστώ» της Μαρίας Πρωτόπαππα

Εμπρησμός στον Real FM: Δύο οι δράστες της επίθεσης – Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:22