search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:02
MENU CLOSE

Squid Game: Υποψήφια για 14 βραβεία Emmy η σειρά του Netflix

13.07.2022 21:45
squid-game-new

To Squid Game έχει καταγράψει εντυπωσιακή πορεία στο Netflix και φαίνεται πως οι κόποι των παραγωγών θα επιβραβευτούν από τα βραβεία Emmy.

Κατάφερε να είναι υποψήφια σε 14 κατηγορίες και το εντυπωσιακό είναι πως πρόκειται για την πρώτη μη-αγγλική παραγωγή που καταφέρνει να μπει στις υποψηφιότητες για την κορυφαία δραματική σειρά του 2022.

Μέσα σε όλα, υποψήφιο για Emmy είναι και ο ηθοποιός Lee Jun-jae.

Το Netflix κατάφερε να βγει δεύτερο στις υποψηφιότητες, συγκεντρώνοντας 105 για τις παραγωγές του και έμεινε πίσω μόνο από το HBO που έπιασε τις 140. Τις περισσότερες υποψηφιότητες συγκέντρωσε το Succession (25 κατηγορίες).

Το Ted Lasso της Apple έφτασε τις 20 υποψηφιότητες και ο Jason Sudeikis μπορεί να διεκδικήσει ξανά το βραβείο του πρώτου ανδρικού ρόλου.

Η Apple συγκέντρωσε 51 υποψηφιότητες (ανεβαίνοντας αρκετά από τις 35 του 2021), το Disney+ κατέληξε με 34 και το Hulu με 58.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο πλαίσιο τελετής που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί από το NBC.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ραντεβού για τον Σεπτέμβρη έδωσε η «Μαρίνα» – Η ανάρτηση και το «ευχαριστώ» της Μαρίας Πρωτόπαππα

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 14 Ιουλίου

Εμπρησμός στον Real FM: Δύο οι δράστες της επίθεσης – Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:58