search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:00
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ.: Σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί για τις «βόλτες» με το περιπολικό (Video)

17.07.2022 16:36
peripoliko-new

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο ένστολοι που αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα με περιπολικό, παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, «σε βάρος τους διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Tik Tok, το περιπολικό κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες.

Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου και έχει τραβηχτεί το βίντεο.

Μάλιστα μιμούνται τη σειρήνα του περιπολικού που ηχεί εκείνη την ώρα και ξεσπούν σε γέλια όταν το όχημα της ΕΛ.ΑΣ. αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Σε συνέχεια της από 14-07-2022 ανακοίνωσης αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιπολικό να προβαίνουν σε επίμεμπτες ενέργειες ανακοινώνεται ότι, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων αστυνομικών, σε βάρος των οποίων διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Για την υπόθεση έχει υπάρξει και παρέμβαση εισαγγελέα. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό, τότε ο αρμόδιος εισαγγελέας θα εξετάσει το ενδεχόμενο τέλεσης των πράξεων της παράβασης καθήκοντος και της επικίνδυνης οδήγησης σε βαθμό πλημμελήματος.

Διαβάστε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος: Στο Α’ Νεκροταφείο για το ετήσιο μνημόσυνο Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου (Videos)

Μαρία Κίτσου: Διαβάζει την ανακοίνωση κατά της αποφυλάκισης Λιγνάδη (Video)

Καβάλα: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Αντιφιλίππους και Παλαιοχώρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59