search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Παρέμβαση εισαγγελέα για το βίντεο με περιπολικό που περνάει κόκκινα φανάρια

15.07.2022 21:27
peripoliko- video tik tok-new

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το βίντεο που φέρεται να δείχνει περιπολικό της ΕΛΑΣ να περνάει κόκκινα φανάρια με ιλιγγιώδη ταχύτητα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Με αφορμή βίντεο που αναρτήθηκε στο Tik Tok, οι εισαγγελικές αρχές, αρχικά θα ερευνήσουν αν πράγματι το όχημα το οποίο φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό είναι περιπολικό.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό, τότε ο αρμόδιος εισαγγελέας θα εξετάσει το ενδεχόμενο τέλεσης των πράξεων της παράβασης καθήκοντος και της επικίνδυνης οδήγησης σε βαθμό πλημμελήματος.

Σύμφωνα με το βίντεο, το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες. Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου κι έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο. Οι φωνές μιμούνται τη σειρήνα του περιπολικού που ηχεί εκείνη την ώρα και ξεσπούν σε γέλια όταν το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι.

Αν και όλα τα παραπάνω παραπέμπουν σε περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ωστόσο ελέγχεται η γνησιότητα του βίντεο. Δηλαδή, εάν το βίντεο είναι προϊόν συρραφής εικόνας και ήχου, αν έχει γίνει μοντάζ έτσι ώστε να παρουσιάζεται ως ελληνικής προελεύσεως και αν έχουν προστεθεί ηχητικά εφέ με γυναικείες φωνές.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Εντολή για προληπτική εκκένωση του Μελαμπέ – Συνεχίζουν τις ρίψεις πυροσβεστικά ελικόπτερα (Photos/Video)

Νίκαια: 38χρονος έβαζε τα εγγόνια της συντρόφου του να βλέπουν πορνό και ασελγούσε πάνω τους – Κατείχε και υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πανελλήνιες 2022: Έως τη Δευτέρα η προθεσμία για τα μηχανογραφικά – Τι πρέπει να γνωρίζετε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15