search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:06
MENU CLOSE

Φωτιές στην Αττική: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες – Με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα

20.07.2022 10:32
pyrkagia_attiki_new

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν -με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα- τρεις τραυματίες από τις φωτιές στην Αττική, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με την ενημέρωση του νοσοκομείου, 54χρονος προσήλθε μόνος του με εκτεταμένα εγκαύματα συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 60% της ολικής επιφάνειας σώματος, από την πυρκαγιά στον Γέρακα. Λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων ο ασθενής εισήχθη στη Μονάδα Εγκαυμάτων και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Από την περιοχή της Πεντέλης, 28χρονη προσήλθε λόγω εισπνοής καπνού, και μετά τη διενέργεια των ενδεδειγμένων βάσει πρωτοκόλλου εξετάσεων και παρακλινικού ελέγχου, αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» για πνευμονολογική εκτίμηση, λόγω της φύσης του εισπνευστικού εγκαύματος. Ωστόσο, η ασθενής αρνήθηκε ενυπογράφως την διακομιδή της με ΕΚΑΒ και ανέφερε ότι θα μεταβεί από τους συνοδούς της στο «Σωτηρία».

Τέλος, 35χρονος προσήλθε με ΕΚΑΒ από την Πεντέλη λόγω θερμικών εγκαυμάτων. Έγινε σύσταση για εισαγωγή στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ωστόσο ο ασθενής αρνήθηκε ενυπογράφως και θα προσέλθει σήμερα για επανεξέταση στο εξωτερικό ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής.

Διαβάστε επίσης:

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο Real Group

Παλλήνη: Αποκαταστάθηκε η διαρροή φυσικού αερίου (Video)

ΔΣΑ για υπόθεση Λιγνάδη: «Το κοινό περί δικαίου αίσθημα δεν μπορεί να προδικάζει το αποτέλεσμα μιας δίκης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:06