search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:21
MENU CLOSE

Φωτιά στην Ηλεία: Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό στα Άγναντα

22.07.2022 09:25
ileia_new

Στην προσαγωγή ενός ατόμου για τη φωτιά που ξέσπασε στα Άγναντα στην Ηλεία προχώρησαν την Πέμπτη (21/7) οι αρχές.

Η διαδικασία της προανάκρισης ολοκληρώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ, όπου και ο ένας εκ των δύο που βρισκόταν στο κοινοτικό γραφείο που είχε εγκατασταθεί το κλιμάκιο, προσήχθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμαλιάδας.

Οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν πράγματι το άτομο αυτό φέρει την ευθύνη για την καταστροφική πυρκαγιά που μετέτρεψε σε κρανίου τόπο την περιοχή.

Παράλληλα έχει γίνει γνωστό ότι αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Σύμφωνα με το patrisnews, λίγο μετά το ξέσπασμα της φωτιάς, δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, κάτοικοι του χωριού Άγναντα, υπέδειξαν στις πυροσβεστικές αρχές δύο συγκεκριμένα πρόσωπα ως τους υπαίτιους για τη φωτιά

Αμέσως από τους πυροσβέστες ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Αμαλιάδας, καθώς και ειδικό ανακριτικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, το οποίο λίγες ώρες αργότερα έφθασε από την Αθήνα στο χωριό Άγναντα.

Μάλιστα, τα δύο άτομα καθ’ όλη τη διάρκεια της πυρκαγιάς κινούνταν κοντά στις πυροσβεστικές δυνάμεις και παρακολουθούσαν την επιχείρηση κατάσβεσης. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο ξεκίνησε αμέσως μόλις έφθασε τη διαδικασία συλλογής προανακριτικού υλικού, όπου οι δύο μάρτυρες κατήγγειλαν επισήμως τα δύο άτομα που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης:

Σκόπελος: Ακρωτηριάστηκε στα δάχτυλα μωρό 1,5 έτους

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητη καταγγελία! Έδιωξαν έγκυο από το νοσοκομείο γιατί έληγε η εφημερία και έχασε το παιδί

Καιρός: Στα ύψη ο υδράργυρος από σήμερα – Έρχεται καύσωνας διαρκείας (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38