search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:15
MENU CLOSE

Μεντβέντεφ: «Οι Ευρωπαίοι θα ξεπαγιάσουν τον χειμώνα – Ίσως εξαφανιστεί από τον χάρτη η Ουκρανία» (videos)

22.07.2022 10:39
medvedev-34-new

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εξαπέλυσε ευθείες απειλή κατά της Ευρώπης, με αφορμή τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Μόσχας, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

«Ίσως να εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη η Ουκρανία, λόγω της ανοησίας των πολιτικών στο Κίεβο και της μοχθηρότητας των δυτικών πολιτικών απατεώνων», είπε στο κανάλι του στο Τelegram 11.

Απαριθμώντας «αμαρτίες» της ουκρανικής ηγεσίας και της Δύσης, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, επισημαίνει ότι δεν ευθύνεται η Ρωσία που «οι ανόητοι Ευρωπαίοι εξαπατήθηκαν κυνικά από τους Αμερικανούς, οι οποίοι τους ανάγκασαν να επωμιστούν τις οδυνηρότερες συνέπειες των κυρώσεων στον πληθυσμό των κρατών-μελών της ΕΕ» και που «οι Ευρωπαίοι θα ξεπαγιάσουν στα σπίτια τους αυτόν το χειμώνα».

Σύμφωνα με τον Μενβέντεφ, η Δύση ευθύνεται για την ακρίβεια των τιμών των τροφίμων και την απώλεια αποταμιεύσεων Ευρωπαίων πολιτών, ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων, που επενδύθηκαν στην οικονομία της Ρωσίας.

Όπως λέει, η Ρωσία δεν φταίει που «οι Αμερικανοί εξέλεξαν ως πρόεδρό τους έναν παππού με άνοια, ο οποίος, λησμονώντας τα καθήκοντά του, αγαπά μια άλλη χώρα (την Ουκρανία) περισσότερο από τη δική του».

Συνέχισε αναφερόμενος στον ουκρανικό λαό, λέγοντας πως βρίσκεται σήμερα σε αυτή τη θέση λόγω των σφαλμάτων δυτικών ηγετών: «Μετά το πραξικόπημα του 2014, η Ουκρανία απώλεσε την κρατική της ανεξαρτησία και υπετάγη στον άμεσο έλεγχο της Δύσης, πιστεύοντας ότι το ΝΑΤΟ θα εγγυηθεί την ασφάλειά της», σημειώνει.

Τέλος, πρόσθεσε πως το ΝΑΤΟ εξακολουθεί να πλησιάζει τα σύνορα της Ρωσίας, δημιουργώντας μια υπαρκτή απειλή παγκόσμιας σύρραξης και θανάτου ενός σημαντικού μέρους της ανθρωπότητας.

Διαβάστε επίσης:

Σρι Λάνκα: Νέος πρωθυπουργός ο Ντίνες Γκουναουάρντενα

ΗΠΑ: Ποιος πριονίζει την καρέκλα του Τζο Μπάιντεν; (Videos)

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Ο όρος στο προγαμιαΐο συμβόλαιο που σχετίζεται με το σεξ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:14