search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:12
MENU CLOSE

Έλεν Μίρεν: Έστειλα επιστολή στη βασίλισσα Ελισσάβετ – Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

24.07.2022 14:20
miren_elissavet

Επιστολή στη βασίλισσα Ελισσάβετ έστειλε η Έλεν Μίρεν όταν την υποδυόταν στην ταινία «Η Βασίλισσα» που της χάρισε Όσκαρ και Bafta για τη σπουδαία ερμηνεία.

«Συνειδητοποίησα ότι ερευνούσαμε ένα βαθιά οδυνηρό κομμάτι της ζωής της και έτσι της έγραψα», είπε στους «Radio Times», αφού το σενάριο επικεντρωνόταν στον θάνατο της Νταϊάνα και στο κατά πόσο η Ελισσάβετ έπρεπε να επιστρέψει στο Λονδίνο από το ανάκτορο του Μπαλμόραλ.

«“Κάνουμε αυτή την ταινία. Ερευνούμε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή σας. Ελπίζω να μην είναι πολύ τρομερό για σας”». Δεν θυμάμαι πώς το έθεσα… Της έγραψα ότι κατά τη διάρκεια της ταινίας διαπίστωσα ότι ο σεβασμός μου γι’ αυτήν μεγάλωνε και ήθελα να το ξέρει. Εκείνη απάντησε μέσω της γραμματέας της. Πραγματικά ανακουφίστηκα με αυτό το γράμμα», συνέχισε.

Μετά από αυτό το γράμμα η βρετανίδα ηθοποιός προσκλήθηκε σε δείπνο στο παλάτι, ωστόσο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω γυρισμάτων στις ΗΠΑ.

Κάνοντας την αυτοκριτική της, η Έλεν Μίρεν αποκάλυψε ότι ήταν υπερβολικά επικριτική για τους ρόλους της και ότι θα μπορούσε να πάθει κατάθλιψη με τη σκέψη ότι έκανε μια απαίσια ερμηνεία, ενώ πρόσθεσε πως σήμερα γνωρίζει πλέον πώς να μην «τιμωρεί» τον εαυτό της.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μος: «Στα 17 μου πήρα βάλιουμ για να φωτογραφηθώ τόπλες για τον Κάλβιν Κλάιν»

Ερρίκος Πετιλόν: «Ο εθισμός μου στις ουσίες κράτησε 25 χρόνια – Έχω πάει σε 19 κέντρα απεξάρτησης»

Έλενα Κρεμλίδου: Οργισμένη με νέο ροζ βίντεο – «Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ, δεν ντρέπεστε;» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:10