search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:12
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι λαμπροί εορτασμοί για τα 70 χρόνια στο θρόνο – Ποιοι σταρ του Χόλυγουντ συμμετείχαν

16.05.2022 15:38
Elisavet765-new

Το παρόν έδωσε η 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ στην μεγάλη φιέστα που διοργανώθηκε στη Βρετανία για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της, καθώς πρόκειται για την μακροβιότερη μονάρχη στον βρετανικό θρόνο.

Η Ελισάβετ έγινε χθες δεκτή με χειροκροτήματα στην ιππική εκδήλωση, υπό τον τίτλο: «Ένας καλπασμός στην ιστορία», με τη μονάρχη να εμφανίζεται χαμογελαστή με το μπαστούνι της στην αρένα του κάστρου Ουίνδσορ.


Μάλιστα, μαζί της εμφανίστηκαν τρεις διασημότητες, οι ηθοποιοί Τομ Κρουζ και Ελεν Μίρεν όπως και η Ουαλή σοπράνος Κάθριν Τζένκινς  προκαλώντας έκπληξη στο κοινό.

Η παρουσία της μονάρχη δεν είχε επιβεβαιωθεί από τα Ανάκτορα, εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες που την οδήγησαν μάλιστα να ακυρώσει την εμφάνισή της σε πλήθος εκδηλώσεων, με τελευταία την εκφώνηση της ομιλίας κατά την έναρξη των εργασιών του κοινοβουλίου, όπου την εκπροσώπησε ο διάδοχος του θρόνου Πρίγκιπας Κάρολος.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη από τις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο των βρετανικών ΜΜΕ , καθώς οι κάμερες την απαθανάτισαν να χαμογελά καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.



Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», στην ιππική εκδήλωση, υπό τον τίτλο: «Ένας καλπασμός στην ιστορία», συμμετείχαν 600 άλογα και 1.300 καλλιτέχνες.

Οι θεατές είχαν το προνόμιο να πάρουν μία γεύση από πέντε αιώνες ιστορίας παρακολουθώντας διεθνείς και εθνικές στρατιωτικές, ιππικές και χορευτικές επιδείξεις.



Η διάσημη ηθοποιός Έλεν Μίρεν, η οποία έχει υποδυθεί και τις δύο βασίλισσες Ελισάβετ στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, επανέλαβε τον ρόλο της μονάρχης των Τύδορ.

Η Αντζόα Άντοχ, η οποία υποδύεται την λαίδη Ντάνμπαρι στη σειρά Bridgerton του Netflix, είχε επίσης έναν ρόλο, όπως και ο ηθοποιός Ντάμιαν Λιούις.

Η επίσης διάσημη πρωταγωνίστρια στη «Δυναστεία», Τζόαν Κόλινς, εμφανίστηκε μέσω βίντεο για να αποτίσει φόρο τιμής. Ωστόσο, αυτός που έκλεψε την παράσταση, εκτός από την βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν ο Τομ Κρουζ.

Ο πρωταγωνιστής του «Top Gun» υποστήριξε ότι είναι «πραγματική τιμή και προνόμιο» να συμμετέχει στους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ στο κάστρο Ουίνδσορ.



«Αυτό που έχει καταφέρει είναι ιστορικό. Έχει γνωρίσει προέδρους, παγκόσμιους ηγέτες, ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Όλος ο κόσμος γνωρίζει την αξιοπρέπεια, την αφοσίωση και την καλοσύνη της, αυτό ένιωθα πάντα γι’ αυτήν. Κάποια που καταλαβαίνει τη θέση της και την έχει κρατήσει μέσα σε μια ιστορία τα τελευταία 70 χρόνια», υποστήριξε ο σταρ του Χόλυγουντ.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος στη Βρετανία με υπουργό: Να δουλεύετε περισσότερες ώρες για να τα βγάζετε πέρα

ΗΠΑ – Μακελειό στο Μπάφαλο: Το προφίλ του 18χρονου που σκόρπισε τον θάνατο (Video/Photos)

Netflix: Ευθανασία στη σκυλίτσα με την απίστευτη ιστορία που έγινε η ταινία «Rescued by Ruby» (Video+Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11