search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:35
MENU CLOSE

Πάτρα: Ποινή φυλάκισης για τον 45χρονο που απειλούσε αστυνομικούς με όπλο και φιάλη υγραερίου

26.07.2022 22:34
patra- apeili oplo fiali-new

Την πόρτα της φυλακής πέρασε ο 45χρονος, ο οποίος απειλούσε με όπλο αστυνομικούς επί ώρες στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, κοντά στο νότιο πάρκο, έχοντας μαζί του και μία φιάλη υγραερίου.

Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πατρών, για την απόδοση κατηγοριών και στη συνέχεια δικάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο άνδρας, που απειλούσε για πάνω από έξι ώρες τους αστυνομικούς, αντιμετώπισε τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας, της απειλής και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Η τελευταία κατηγορία του αποδόθηκε μετά την επίθεση που έκανε εναντίον του Διοικητή της Ασφάλειας Πατρών, με τον οποίο έδωσε μάχη σώμα με σώμα, στην προσπάθεια του δεύτερου να τον αφοπλίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο ίδιος υποστήριξε τόσο στους αστυνομικούς, όσο και στο ακροατήριο ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια και ότι δεν έχει γίνει δεκτός από τους γιατρούς για τη θεραπεία του.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τους δικαστές που αποφάσισαν την επιβολή ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών και δύο μηνών.

Διαβάστε επίσης:

Σωκράτης Μάλαμας: Πήρε «φωτιά» το Twitter επειδή ζήτησε να κατέβει πανό για τον Λιγνάδη – Τι απαντά

Εύη Καλογηροπούλου: Η τοποθέτηση της στα σχόλια για την εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο – «Στην αρχή γελούσα, τώρα όχι»

Φωτιά στη Μάνδρα: Προσήχθη 55χρονη – Έκαιγε χόρτα στην αυλή της στον Νέο Πόντο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:34